Wilders vindt mislopen Torentje niet eerlijk: ‘Ik had premier moeten worden’

Met videoPVV-leider Geert Wilders kreeg alleen van BBB volmondige steun om premier te worden van een kabinet met PVV, VVD, NSC en BBB. ,,Eén partij zei: liever niet, maar we gaan er niet voor liggen. En één partij zei: geen sprake van.” Daarbij lijkt Wilders te doelen op NSC van Pieter Omtzigt. Hij noemde dat ‘unfair’, ‘ondemocratisch’ en ‘staatsrechtelijk onjuist’.

417 reacties

  • Wim van Zuilekom

    1 maand geleden
    Nieuwe verkiezingen, dan krijgt Wilders nòg meer stemmen en is een coalitie niet nodig !
  • marinus kleingeld

    1 maand geleden
    gelukkig leven we niet in rusland
  • jelleke Vd Velde

    1 maand geleden
    Daar heeft Nederland voor gekozen. Dus...
  • lidy Verlaan

    1 maand geleden
    Het is te gek voor woorden . Wilders heeft de dingen genoemdt waar de meeste kiezers voor hebben gestemd en nou geen minster president worden ! Wilders laat het tot nieuwe verkiezingen komen . U staat nou nog veel hoger in de peilingen
  • Marinus Burger

    1 maand geleden
    @Andre Groeneweg door het formeren zal ook hij water bij de wijn moeten doen. Maar ik denk wel dat hij Henk en Ingrid in zijn achterhoofd houdt. En of het een nep partij is moet blijken. PVV is niet mijn keuze maar dat er aandacht moet zijn voor de hele maatschappij dat vind ik een pre. Het eigen risico is een ding maar om dit nou als speerpunt te pakken voor het floppen van een regering dat zie ik niet. Bij een debat zijn vaak oplossingen geopperd, dus we zullen het zien.
  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    24

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?