Eigenaar Maria Kolenbrander van La Deinte bij de lingerie en badmode waarmee modellen het podium niet op mochten tijdens het Modespektakel in de Sint-Janskerk in Gouda.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Maria Kolenbrander van La Deinte bij de lingerie en badmode waarmee modellen het podium niet op mochten tijdens het Modespektakel in de Sint-Janskerk in Gouda. © Sandra Zeilstra

De modellen hadden hun lingerie al gepast, maar op het laatste moment mochten zij de kerk tóch niet in

Alle dertig setjes waren al aangemeten bij de modellen. Maar op het laatste moment mocht de lingerie uit de winkel van Maria Kolenbrander niet worden getoond op de catwalk van een modeshow in de Sint-Janskerk in Gouda. De reden? Het bestuur van de kerk vond het niet gepast. ,,Iedereen weet dat ik geen Christine le Duc ben.”

45 reacties

  • C. Heer

    1 maand geleden
    En terecht!
  • Arjen Voogt

    2 maanden geleden
    Volledig eens met de beslissing van het kerkbestuur op dit - door de organisatie - tussentijds eenzijdig gewijzigde programma.
  • Henk Berger

    2 maanden geleden
    E.van Riet: Wat een hypocriet gedrag van deze man, in welke tijd leeft hij! De organisatoren hebben veel tijd en geld gestoken in deze avond. Misschien hadden ze beter eerst goed moeten overleggen met het kerkbestuur, lijkt me toch het minste wat je moet doen. Overigens, de kans dat je toestemming zou krijgen is toch al klein, vandaar waarschijnlijk dat men geen overleg aandurfde.
  • Henk Berger

    2 maanden geleden
    Nou zal ik wel ouderwets zijn, maar om nu een modeshow, en dan ook nog eens van lingerie in een kerk te houden is wel absurd. Past werkelijk niet bij elkaar en zijn er geen andere locaties waar deze show gehouden kan worden? Begrijp ook niet dat de organisatie eerst eens goed hierover heeft nagedacht, tevens dat de kerkvoogdij niet eerder heeft ingegrepen.
  • Martin Keur

    2 maanden geleden
    wat is er mis met Christine Le Duc .
  1. Ene na andere senior valt om door dit ‘enorm steile’ bruggetje: ‘Alsof ik achterover ging klappen’
    PREMIUM

    Ene na andere senior valt om door dit ‘enorm steile’ bruggetje: ‘Alsof ik achterover ging klappen’

    Edwin (54) belandde al twee keer met zijn neus op het asfalt en zag met eigen ogen hoe senior na senior met scootmobiel en al omviel. Het is wachten op de volgende valpartij, vrezen bewoners. De boosdoener? Een veelgebruikt bruggetje in Krimpen aan den IJssel dat enorm steil blijkt én een uitzonderlijk hoge drempel heeft. ,,Moet het dan écht goed fout gaan voordat het wordt opgelost?”
    Krimpen aan den IJssel