Entertainment

Sylvie Meis en Gordon betaalden dit bizarre bedrag voor een uitnodiging van Elton John

Sylvie Meis en Gordon doen alsof ze zijn uitgenodigd op de LA Elton John Oscar Party, maar toch hebben duizenden euro's moeten betalen om überhaupt aanwezig te mogen zijn.

LA Elton John Oscar Party

Sylvie Meis en Gordon deelde op sociale media heel trots dat ze aanwezig waren op de LA Elton John Oscar Party, ze gaven de indruk dat ze erg gewild waren en dan ook goed bevriend zijn met Elton John, maar niets was minder waar. Volgens de Duitse Media hebben ze flink moeten betalen om überhaupt uitgenodigd te worden en dat was ook niet zomaar een zakcentje.

Elton John besloot zijn 70e verjaardag te combineren met het feit dat hij nu 50 jaar samenwerkt met schrijver Bernie Taupin. Daarnaast zamelde hij geld in voor zijn AIDS Foundation. Veel grote sterren kwamen af op het feestje van de Britse muziekicoon, onder wie Katy Perry, Heidi Klum, Stevie Wonder en Lady Gaga.

“Ik vind het altijd indrukwekkend om met zoveel getalenteerde mensen in een zaal te zitten”, vertelde Sylvie aan het Duitse dagblad BILD. Gordon besloot korte tijd terug te stoppen met Instagram, nadat hij kritiek kreeg op zijn valse gezang, maar die dramatische Gordon wilde zo graag laten zien dat hij erbij was, dat hij er speciaal voor terugkeerde op Instagram. Zijn volgers vroegen zich toen ook af of hij bevriend is met Elton John.

Sylvie Meis en Gordon betaalden dit bizarre bedrag voor een uitnodiging van Elton John

Waarschijnlijk is Gordon dat helemaal niet, want de uitnodiging was helemaal niet gratis! Iedereen doet wel lekker interessant dat ze aanwezig zijn, maar ze moeten allemaal gewoon lappen. Heidi Klum betaalde maar liefst 23.000 euro om samen met haar echtgenoot Tom Kaulitz naar binnen te mogen. Dat betekent dat Gordon en Sylvie allebei voor hun uitnodiging maar liefst 11.500 euro hebben moeten betalen, ze hebben er wel heel veel voor over om te laten zien dat ze met beroemdheden om gaan.

Waarom moesten de beroemdheden zoveel betalen? Volgens het Duitse dagblad ging de opbrengst naar de Elton John Aids Foundation.

13 reacties

Edwin Smulbuks

Wat is er in hemelsnaam mis mee dat deze mensen geld betalen om ergens aanwezig te zijn terwijl de opbrengsten naar een goed doel gaan ?? Jullie van RP vragen toch ook geld van mensen die jullie niet kennen om aanwezig te zijn op jullie feestje en de opbrengst daarvan na kostenaftrek in jullie eigen zakjes beland .

Choco Prince

11500 euro??? Er zijn genoeg landen waar je voor veel minder aids kunt oplopen.

Robert Koch

Zo eindelijk een bericht dat wel normaal getypt en leesbaar is chapeau

Official Peter G

Ik was ook uitgenodigd een grote nichtenbar en het ergste wad dat ze geen worstenbroodjes hadden

test

test 123 commances

Sylvie M.

Een afgebroken gesp van een tas van mij is duurder. Bovendien kan ik hier een rijke man aan de haak slaan!

Floris Wyers

Elton John heeft aan mij gevraagd of ik dit gala wilde openen met een sabrage. In ruil daarvoor wilde ik graag een housetour doen, maar dat wilde hij dan weer niet, dus heb ik het niet gedaan.

Fatima Halsema

Waar is je hoofddoek Sylvie ?
Dit is haram he !

witte pijper

Tja, aan narcisme hangt een prijskaartje.

Natnek

Een heaumeau die een AIDS foundation heeft…
Typisch…

Gerard J.

Wat een sneue paupers zijn het toch. 11.500 Euro om op een verjaardagsfeestje te mogen zijn. Dan ben je niet gek, dan ben je knettergek. Hopelijk heeft Gordon nog een paar Euro over. Moet er niet aan denken dat hij weer gaat zingen of presenteren.

Geer

Toch geen punt? Aangezien een g van goede Colombiaanse vriend tegen de 100 gaat. Hoeft hij er maar een paar lijntjes op te laten.

Joost

Die smerige p0ten verspreiden al 40 jaar a.ids maar hebben nu opeens een a.ids foundation.
Gevalletje schuldgevoel.