Malen zal zich in Signal Iduna Park inhouden: 'Weet hoe speciaal dit voor PSV is'

12 maart - 16:51
85

Donyell Malen heeft nog altijd een warm gevoel bij PSV. Mocht de Dortmund-aanvaller woensdagavond scoren, denkt hij weer niet te juichen. Toen hij scoorde in Eindhoven, deed Malen dat ook niet.

"Het is voor mij mooi om te zien dat PSV het zo goed doet", geeft Malen aan op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-treffen tussen Dortmund en PSV. "Ik ken veel spelers van het team. Ik kwam op mijn achttiende via Jong PSV naar het eerste. Ik heb heel veel stappen mogen maken. Daarom heb ik nog steeds een heel warm en fijn gevoel bij de club. De uitwedstrijd was voor mij al heel speciaal."

Wedden

Meer odds

In de heenwedstrijd maakte Malen het enige doelpunt van Dortmund. Voor het PSV-publiek besloot de Nederlander niet te juichen. Ook woensdag zal hij zich bij een eventueel doelpunt in proberen te houden, geeft Malen aan. "Ik ken iedereen heel goed. Natuurlijk wil ik voor Dortmund het beste en gewoon winnen, maar ik weet ook hoe speciaal deze Champions League-ronde voor PSV is. Waarschijnlijk zal ik niet juichen."