schermafbeelding 2024 03 12 om 155738

ZIEN: Dochter Rico Verhoeven eist helft van Glory-prijzengeld (VIDEO)

Sportmrt 12 , 14:19
Rico Verhoeven won afgelopen zaterdag de Glory Grand Prix kickboksen en om te herstellen naam hij een duik in een ijsbad. Hij voerde een gesprek met zijn dochter vanuit het koude water. Zij maakte haar wensen meteen duidelijk, uiteraard is dit als grapje bedoeld.

Gesprek

Rico begint het gesprek met een halve peptalk: "Sorry schat, ik maakte effe een foutje. Ik zit lekker in het ijsbad, alles doet zoveel pijn schat. Maar! Wanneer geven wij op? Nooit! We staan altijd één keer meer op dan de rest."
Mikayla, de dochter van Rico, lijkt vooral geïnteresseerd in het prijzengeld van 500.000 dollar, omgerekend 457.000 euro, die haar vader won. "Papa, de helft van die 500.00 komt wel naar mij hè."  Zo zeker als Mikayla is, is Rico hier wat sceptischer over. "Daar moeten we nog even over nadenken, ja", besluit de in ijswater verkerende Rico.

Glory Grand Prix

Rico won zaterdagavond de GLORY Grand Prix. Voor vele fans was dit te verwachten, aangezien hij namelijk al tien jaar onafgebroken wereldkampioen is. Na twee eenvoudige zeges op de Fransman Sofian Laïdouni en Nabil Khachab, in Amersfoort geboren maar uitkomend voor Marokko, won Rico in de finale binnen twee ronden van zijn landgenoot Levi Rigters. "Ik heb die taart allang gebakken", zei hij vlak na een spectaculaire eindstrijd. "Maar nu kan die kers erop. Gelukkig liep ik geen vervelende blessure op richting de finale. Die kans bestaat met zo'n toernooi."    

Nieuw huis

Rico deelde eerder deze week al op Instagram het grote nieuws, dat hij samen met zijn vriendin Naomy van Beem een nieuw huis heeft gekocht. Op de foto is Rico samen met Naomy te zien, waarbij ze de papieren voor de nieuwe woning ondertekenen. Bij de foto schrijft hij: "WE BOUGHT A HOUSE. Can't wait to take you on this journey with us", aldus Rico. Het ziet er dus naar uit dat dit niet het laatste is wat de fans te zien krijgen over zijn nieuwe huis.
Ook deelt hij het nieuws dat er een samenwerking is met architect Marco van Veldhuizen. "Our first meeting with the architect is today and we are so excited to see the first impression of all the ideas we talked about earlier."
Zie hier het filmpje van Rico en zijn dochter: