Entertainment

Beelden: de nieuwe look van Louisa Janssen

Het is überhaupt al een opmerkelijke verschijning, maar de nieuwe look van Louisa Janssen helpt haar ook niet. Ze geeft aan dat ze de nieuwe look heeft genomen voor een nieuw programma...

Slecht jaar gehad

Het broertje van Louisa Janssen kwam enkele jaren geleden plotseling te overlijden. Mede hierom heeft ze 2023 dan ook als een vreselijk jaar ervaren. “Gisteren zat je nog bij me en vandaag hoorde ik dat je er niet meer was. Het is vandaag een jaar geleden en het is nog steeds een moeilijke tijd. Elke dag denk ik aan je en probeer ik wekelijks een bloem bij je neer te leggen. Het gemis blijft. Ik bekijk onze video’s en foto’s en diep van binnen huil ik. Kerst is voor mij niet meer zoals het was. Ik ben dankbaar voor de mensen om me heen die me steun en liefde geven, maar vooral ook voor mijn werk als tv-ster. Ik ben gelukkig druk bezig met veel tv-projecten, zodat ik toch afleiding heb. Want deze donkere dagen vallen me heel zwaar. Wij als gezin denken aan je en leggen straks weer een mooie bos rozen bij je neer. Meer kan ik niet doen, maar ik draag je bij me op mijn arm”, aldus Louisa.

Beelden: de nieuwe look van Louisa Janssen

Mevrouw heeft voor een nieuw programma haar complete look aangepast. Ze heeft afscheid genomen van haar lange, zwarte haren. ‘Nieuw progamma nieuwe look!’, schrijft ze erbij. Merendeel van haar volgertjes is bijzonder positief over haar nieuwe haar. ‘Geweldig dit maakt je veel zachter’ en ‘Dit staat je echt zooooveel beter.’ Maar toch zijn er ook negatievere reacties onder haar post. ‘Verschrikkelijk’. Haar volgers gaan er wel vanuit dat het een tijdelijke look is en dat dit een pruik betreft. ‘Is gewoon een pruik hoor… dus die zwarte lokken zijn er zo weer.’

View post on Instagram
 

16 reacties

bezorgde bakfietsmoeder

Hou me ten goede, ik heb niks tegen travo en trans, en hoe heet het allemaal. Maar dit is een kermisattractie.

Mahmoud

Waarom een foto van Joyce bij een artikel over Louisa ?

Jan R

Wat een bij elkaar geraapte k@nkerzooi

Sjors-Peter

Ziet er goed uit Louisa, zullen we een keer een snicker gaan eten?

Baffie *

Jezus het blijft een lelijke vent , die louis !

Vieze Joop

Dat monster heeft toch een man met een baarmoeder?man man man in wat voor wereld ben ik terecht gekomen

Tom

Een goed gelukte trans*eksueel is wel plezierig om naar te kijken.
Deze Louisa Jansen ziet er uit als een stratenmaker met een pruik. Wie verzint zoiets?

Bernadette

Louisa Janssen heeft een IQ gelijk aan een doperwt. Hierover schrijven is eigenlijk ‘apies kijken’ hè.
Dus wat wil je nou bereiken?
Wil je doelbewust dat mensen gaan reageren hoe ontiegelijk dom dit wezen is?
Of wil je dat de bezoekers van deze rubriek gaan reageren op hoe deze persoon eruitziet?
Goed, Louisa Janssen zoekt zelf de publiciteit bij tijd en wijle, maar je kunt ervoor kiezen dit te laten passeren. Je hoeft namelijk niet élke geestelijk gehandicapte een podium te geven.
Dat is smakeloos en vilein

Rian

Da’s overduidelijk een goedkope synthetische pruik en ook moest ik meteen aan Donald Duck denken toen ik die lippen zag ! En dan die remsporen als wenkbrauwen… zum kotzen ! Dat ze het witte garen niet heeft uitgevonden lijkt mij evident maar is er dan niemand in haar omgeving die haar vertelt dat ze meer een karikatuur is dan een ( omgebouwde ) vrouw ?

Official Peter G

Zal toch echt altijd louiske van het kamp blijven

Alex

Vieze T E R I N G L IJ E R S

Ron

Alex houd van p0eps3ks

Bobbi Eden

Groot gelijk kerel

Boyd

Lekker wijf man.. tot ik haar wil ballen en allemaal korsten aan mijn pipi heb hangen

Kees

Dit is het rubriekje Transformers niet eens waard. Wat een smeerkees.

Anti P L I E N

Voel enigzins wel medelijden voor Louisa . Wil het als man niet niet helemaal lukken.. lukt het als vrouw ook niet .. ik vraag je af of het zich tot een bever zou laten verbouwen .. dan kan het de mooiste dammen maken en willen mensen het ook nog op een foto zien .