zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn Suriname aangehouden Engelse moordverdachte uitgeleverd

In Suriname aangehouden Engelse moordverdachte uitgeleverd

-

Does Travel - naar Suriname

De in Engeland gezochte moordverdachte John B.(29), die vorig jaar maart in Suriname werd aangehouden, is afgelopen week uitgeleverd aan Engeland.

B. wordt in Engeland in verband gebracht met een moordzaak waarbij op 3 juli 2022 het lijk van een 38-jarige man in zijn woning was aangetroffen. In de zaak waren reeds een 60-jarige man en een 54-jarige vrouw op verdenking van medeplichtigheid aangehouden.

John werd in maart 2023 samen met een 29-jarige Duister aangehouden nadat zij tijdens een verkeerscontrole verdacht overkwamen bij de leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP).

Er werd een huiszoeking gedaan waarbij een hoeveelheid drugs werd aangetroffen en in beslag genomen. Gaande het onderzoek bleek dat John op de “Critcal Wanted-list” van de politie van Greater Manchester voorkwam.

Na bijkans een jaar in hechtenis is de moordverdachte afgelopen vrijdag uitgeleverd via Zanderij aan de politie van Engeland in verband met betrokkenheid in de moordzaak.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. En niemand in Suriname te vinden die nu gaat beweren dat ALLE blondharige Bakras en Boeroes in Suriname nu ook moordenaars zijn en dat ze allemaal terug moeten gaan naar Europa


    Maak melding
  2. Realist vraagt zich af wat er met een 29 jarige duister wordt bedoeld.
    Ik vermoed (verwijzend naar de reacties van @Henkes en @Toussaint) dat de redactie van WTK.net met de aanduiding ‘Duister’ al bij voorbaat een aardedonker-, louch-, dreigend- en zwart tintje aan deze blondharige issue wilde geven.


    Maak melding
  3. @realist jij bent zeker altijd de leukste tijd. Maak jij nooit een schrijffout meneer de prof. Lees het artikel nog eens dan zie dat het gaat om een Duitser en niet om duistere figuren die zouden rondlopen in Suriname.


    Maak melding
  4. @surined, ik hoop dat mijn leukste tijd nog moet komen.

    Iedereen maakt schijtfouten. Dat is menselijk. En dank je wel voor je zeer intelligente bevinding dat het hier om een Duitser gaat ipv een duistere. Was mij niet opgekomen.


    Maak melding
  5. Deze man ziet uit als zoon van minister of president, net zeer nette jongen uit bekende familie maar drugsverslaafd/ moordenaar of vele seksueel gestoord. Ik krijg ook op mijn whats app blondharigen wijven homo en seksueel gestoord wijven uit de politiek met hoge posities, maar hun dekken hun gezicht af en zoeken zogenaamd medewerkers voor hun organisatie. Ik weet dat hun ergens in staatsburg of in den haag zitten te hijgen en te geilen en ook drugs te gebruiken. De hoofd van witte en blondharigen zo ziek als een zieke ramp. Hun bevredigen hun zieke ramp geest alleen maar.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES