Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Wil je ook snel rijk worden? Lees dan dit

CommentaarInfluencers spiegelen een droomwereld voor. Soms leven ze het ook echt, maar meestal zitten ze in de sales, schrijft Hans Nijenhuis in dit commentaar.

15 reacties

  • Cees Van Meijeren

    2 maanden geleden
    volgens mij is het heel simpel. Er zijn er die op juiste moment in of uitstappen ( cashen) maa daar tegenover staat dat er mensen zijn die verliezen om de winst van de ander te betalen. Dus per saldo zullen er net zoveel geld kwijt raken als kunnen verdienen.
  • Johan timmers

    2 maanden geleden
    @chr durbois veel zijn nep .huren een huis doen of het van hun is .de filmpjes van de echte eigenaar komen later .
  • Chr. Durbois

    2 maanden geleden
    Beleggen hoeft geen gokken te zijn als je je verstand gebruikt. Ondanks dat heb ik (door tikkeltje ongeduld) ook flinke stroppen gehad met beleggen. Desondanks sta ik stevig in de plus. Beleggen is ook kijken naar het verleden en goede timing. Maar deze influencers zijn meertijds gewoon oplichters die de meuk van anderen verkopen.
  • Hans Laats

    2 maanden geleden
    Hans Laats. Bij velen worden de ogen groter door het zien van al die mooie dingen die door influencers worden voor gespiegeld. Spijt komt achteraf dan is het vaak te laat.
  • ANN LIMBOS

    2 maanden geleden
    Geef mij maar " echt " werk ! Zal dan ook niet neurotisch worden van al die zogezegde nieuwe " beroepen " die ze uitvinden om snel-snel rijk te worden !