Containeroverslag in de haven van Antwerpen (september 2023). Vijf Nederlanders die waarschijnlijk op zoek waren naar een partij cocaïne in de Antwerpse haven zijn opgepakt.
Volledig scherm
Containeroverslag in de haven van Antwerpen (september 2023). Vijf Nederlanders die waarschijnlijk op zoek waren naar een partij cocaïne in de Antwerpse haven zijn opgepakt. © ANP

Vijf Nederlanders opgepakt die partij cocaïne zochten in Antwerpse haven, jongste twee zijn 14 jaar

Vijf Nederlanders die waarschijnlijk op zoek waren naar een partij cocaïne in de Antwerpse haven zijn opgepakt. Drie van hen zijn minderjarig; de jongste twee zijn 14 jaar. Zogenoemde uithalers breken op het haventerrein in om ingevoerde drugs uit containers te halen, voordat die het haventerrein verlaten.

  1. Snoep en ballonnen aan bomen in zoektocht naar al dagen vermiste Duitse Arian (6) met autisme

    Snoep en ballonnen aan bomen in zoektocht naar al dagen vermiste Duitse Arian (6) met autisme

    Een nieuwe nacht zoeken naar de vermiste 6-jarige Arian uit Duitsland heeft geen resultaat gehad. Voor de tweede nacht op rij werd een ‘stille zoekactie’ gehouden, waarbij militairen zo stil en donker mogelijk naar het jongetje op zoek gingen. Het idee is dat het kind, dat autisme heeft en niet praat, wellicht wordt afgeschrikt door alle reuring rond de honderden mensen die hem al dagen zoeken. Zondagochtend is de grootste zoekactie tot nu toe begonnen.