Entertainment

Beelden: de nieuwe vriend van Sarah van Soelen

Hoewel ze eerst heel bewust koos om vrijgezel te blijven, blijkt er nu toch een nieuwe vlam in het leven van Sarah te zijn gekomen. De 'gelukkige' man is 'slechts' tien jaar ouder...

Relatiebreuk met André Hazes

Recent heeft Sarah van Soelen zich uitgelaten over haar breuk met André Hazes, waarbij ze erkent dat ze compleet verrast was door de breuk. “Het leek zo goed te gaan. We hadden een huis gekocht, hadden het over kinderen. En toen: pats-boem, alles weg. Ik was totaal in shock.” Na de breuk werd ze overspoeld met negatieve reacties, vooral vanuit de zogenaamde ‘juicekanalen’. “Ze hebben geen idee wat ze aanrichten”, aldus Sarah.

Jaren later leidt ze een meer teruggetrokken leven. Door uit de schijnwerpers te blijven, is ze minder vaak het onderwerp van gesprek bij de ‘juicekanalen’, om toch nog relevant te blijven, duikt mevrouw zo af en toe op. Tijdens haar interview begin februari had ze nog geen nieuwe liefde en bleef ze ‘bewust’ vrijgezel. Kennelijk heeft ze toch geleerd van de ‘bekende’ mannen uit haar verleden. “Mocht er een bekende man op mijn pad komen, dan denk ik daar helemaal nu wel honderd keer over na.”

Beelden: de nieuwe vriend van Sarah van Soelen

Na een tijd vrijgezel geweest te zijn, heeft Sarah nu een nieuwe vlam gevonden. RealityFBI deelde de nieuwe vlam van Sarah op Instagram. ‘Ze zou het al een paar maanden gezellig hebben met de tien jaar oudere ‘@mikllo7′ uit Roermond. Ook bezochten ze dit weekend Café In The City in Rotterdam’, schrijft RealityFBI. Ook hebben ze Sarah om bevestiging gevraagd. ‘Uiteraard hebben we Sarah gevraagd of dit klopt. Ze erkent dat ze hem kent, maar ontkent dat er iets speelt. Daar geloven we natuurlijk helemaal niets van. Schijnbaar heeft de nieuwe vlam van Sarah eerder deelgenomen aan een realityprogramma, maar dit kan niet geverifieerd worden. ‘Maar dit konden we niet bevestigen’, schrijft het kanaal erbij.

Bron: Instagram @reality_fbi

Na het nieuws volgt Sarah hem ook niet meer op Instagram, terwijl ze dit eerder wel deed. Het wordt haar toch iets te heet onder de voeten misschien?

7 reacties

GuadianAngel

Nou, ik lieg er niet over, maar ik zou dol graag een keer die vrouw willen ontmoeten. Ik denk wel dat ik niet verder zou komen als : “euh euh….” stotter stotter. Als een klein kindje.

Papspuit

Ik denk niet dat je randjes raakt bij haar. Er moet altijd een vuist bij.

Arie rekker *

Top! Mijn dag kan niet meer stuk:)

Mestreechter Staar

Eindelijk weer erkenning voor os schöne Limburg.

Buddingbuks

Anal crème taart geven *

Wendy

Voor juice moet je bij Coldeweijer en Reality FBI zijn.
Voor m.o.ngolen moet je bij Roddelpraat zijn.

Marco B.

@Wendy, ik vind het niet gek dat roddelpraat geen scoops meer krijgt.