De Britse regering wil immigratiestatistieken geheim houden

1

Het feit dat massa-immigratie de verzorgingsstaat schaadt, is verre van exclusieve kennis. Het verblijf van duizenden asielzoekers kost jaarlijks enorme hoeveelheden belastinggeld. Om te voorkomen dat het Britse volk de feiten te weten komt, worden ongewenste gegevens achter slot en grendel bewaard, in DDR-stijl, meldt Heimat Kurier.

De Indiase heerser over Groot-Brittannië, Rishi Sunak, moest met tegenzin toegeven dat een van zijn agentschappen niet langer belangrijke gegevens over immigratie publiceert. Dit is bijzonder explosief omdat migratie ook de bepalende kwestie is van het binnenlands beleid in het Verenigd Koninkrijk.

Kostenanalyse zou verboden moeten worden

Sunak zelf klaagde vorige week in een toespraak over “rechts-radicale” krachten die “de democratie in gevaar wilden brengen”. Het kwam niet bij hem op dat het voorkomen van een op feiten gebaseerde discussie over migratie de democratische besluitvorming zou torpederen. Er was onder meer het werk van de denktank Centre for Migration Control (CfMC) voor nodig om informatie van de Britse regering te verkrijgen over de enorme kosten van haar immigratiebeleid.

Een parlementaire vraag bracht de bal aan het rollen

De Britse belastingdienst HMRC moest maandag toegeven dat zij was gestopt met het publiceren van gegevens over het bedrag aan belastingen dat per nationaliteit werd betaald, in antwoord op een vraag van parlementslid Neil O’Brien. Na intern overleg werd tot deze stap besloten om “een redelijke discussie over migratie mogelijk te maken”

Advertisement
. Een absurde rechtvaardiging omdat het precies het tegenovergestelde bereikt.

George Orwell draait zich om in zijn graf

Vorige maand bracht het CfMC een rapport uit waarin werd berekend dat werkloze legale immigranten de Britse belastingbetaler in vier jaar tijd het equivalent van 28 miljard euro hebben gekost. Het zijn dit soort feiten die een serieuze klap uitdelen aan het argument dat massa-immigratie goed is voor de economie. De Britse regering is zich hiervan kennelijk bewust en wil niet terugkeren naar transparantie en een open debat over remigratie.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Migranten zijn zo ellendig in Groot-Brittannië dat ze wanhopig willen vertrekken – maar dat mogen ze niet van de Britse regering

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
1 maand geleden

Maar… Maar ze zouden meer opleveren en welvaart brengen!
Zou de overheid gewoon gelogen hebben??? Neeee!