Entertainment

Ronnie Flex eerlijk: ‘Ik wil dus echt graag een keer een rollenspel doen’

Ronnie Flex

Ronnie Flex wil dolgraag ‘larpen’. Dat laat de matige rapper weten via Threads. Een live action role-playing game, afgekort tot LARP of LRP (van live role playing), is een rollenspel waarbij enkele tientallen tot honderden spelers tegelijkertijd in een verhaal meespelen.

Ronnie Flex eerlijk: ‘Ik wil dus echt graag een keer een rollenspel doen’

‘Ik wil dus echt graag een keer Larpen in mijn leven maar ik ken niet echt mensen uit die gemeenschap en ik weet nog niet echt hoe ik aan kan haken…’, schrijft de 31-jarige Ronnie Flex op het social media-platform. ‘Stuur me een berichtje als je me kan helpen aan wat informatie please… no pun intended.’

Een dag eerder plaatste Ronnie Flex een foto van een harnas. ‘Ik sta op het punt om deze te bestellen en vervolgens gwn casual te rocken op een dinsdag ochtend in de Albert Heijn’, schreef hij erbij. Een volger vindt echter dat hij ‘zijn bek moet houden’. Daarop reageerde het rappertje: ‘Voor wat? Ik ben al ff een tijdje bij de finish lijn als het je nog niet was opgevallen… ik doe whateverrrrrr i wannna’.

 

Bericht van @ronnieflex
Bekijken op Threads

 

‘Ronnie Flex en ik houden nog altijd veel van elkaar, maar het is gewoon… complex’

Het lijkt erop dat Ronnie Flex in ieder geval geen rollenspel gaat doen met zijn ex: Demi de Boer. Maar je weet het natuurlijk nooit, aangezien hun band volgens de dame ‘onveranderd’ is. “We houden nog altijd veel van elkaar, maar het is gewoon… complex. We hebben nooit hardop uitgesproken dat we de handdoek volledig in de ring gooien, dus in theorie is het niet uitgesloten dat we ooit weer samenkomen, maar op dit moment zijn we allebei heel gelukkig met hoe het gaat”, zei Demi in gesprek met Kek Mama.

Nu wil Demi de Boer zich vooral focussen op het nu. “Ik probeer nu vooral meer in het moment te leven en te kijken naar wat nú werkt. Voor de rest zien we het wel.”

22 reacties

P L I E N

Zo heeft iedereen wel een zieke fantasie dus hiervan kijk ik ineens ook niet meer verbaasd op.
Is het een idee om die put waar deze gast uitkroop weer dicht te gooien en er een auto bovenop te parkeren? Waarom in deze wereld en je moeder moeten WIJ, het nobele lezertjespubliek, kennis nemen van een foute fantasie van een matige rapper die eigenlijk alleen in de marge van deze samenleving bestaat teneinde andere mensen het podium te gunnen.
Dat dus.
Hoe was het met de buurman z’n garagemonteur gegaan? Had die zijn vingers nog gebrand aan een shaggie? Nou. Gelijk een artikeltje schrijven dan!
G-o-d-s-a-m-m-e-k-r-a-k-e.
.
Ik denk dat het tijd is voor een ijskoud pilsie om weer even bij te komen.
Boertje laten.
Biertje halen.
Lang leve de Baveriaantjes!
Proost

Floris

Jaja amices het was alweer een tijdje geleden maar ik ben weer extreem h0erig van de sauvignon en een paar snuifjes miauw , wie wil er een rollenspel spelen ?

P L I E N

ik ben P L I E N en ik heb geen leven
G-o-d-s-a-m-me-k-r-a-k-e .

GORDelON

Met een beetje snuif waan ik me frontzanger van Coldplay in een uitverkocht Wembley maar larpen is mij toch echt te laag qua rollenspel

Dennis S TBS

gewoon keer als zwarte piet verkleden dan

Medewerkster loket 2

Neem P L I E N niet serieus , het komt hier altijd met een driewieler met oranje vlaggetje achterop door de drive-thru met een bek vol onnodige lucht omdat die meervoudig beperkte denkt dat ze voor vol wordt aangezien en deelneemt aan de maatschappij

kOkOsmOt

Denk goed na wat je met je laatste holo koust.

Vieze joop

Vieze flex heeft toch die kech van die matige voetballen bezwangend en zijn biezen gepakt. En opa de boer vindt hem toch zo goeie gozerd. lekker man !

Official Peter G

Geef mij maar ronnie ruysdael die kan wel zingen

Jordan B Primperan

Plien is pretty smart i think, so it´s a bit hard for it to get a grip to the reality of existence, but its nice its nice, like a small amount of venomous medication can be nice.

Rob

Talentloze wiet junk .

Bonkgat o

Ronnie is liever lui dan moe.
§¥

Ronnie

Laat me met rust! Ik ben onzeker en gay.

Bobbi Eden

Ik doe ook graag een rollenspel met mijn Markie.
Ik knoop een joekel van een dropveter voor en ik woon zijn arie helemaal uit

Boyd

Ik hoop dat rapper Steen dan in hetzelfde rollenspel zit

R. Brandsteder

Nou, ik sta best open voor een drollenspel Flex! Stuur me maar een berichtje.

Peter pan

Verslaafde gorilla

Otto Katoen

Hij mag bij ons op de katoenvelden wel larpen als plukker.

Natnek

Domme k@nk€r@@p, er zat geen ‘pun’ in jouw opmerking.
Met jouw kamertemperatuur IQ.

Natnek

Blanke vrouwen die met nigg€rs gaan zijn mudsharks.
Het laagste van het laagste soort.

Bas

Ik zou graag willen dat deze zwakbegaafde koekenbakker uit de media verdwijnt. Dat hij maar lekker gaat vakkenvullen ofzo.

Larpen is voor losers

Als ik naar z’n foto kijk larpt hij nu al en is hij verkleed als een hoop stront met een brilletje en een kinderachtig petje.