Entertainment

Famke Louise haalt uit naar Michella Kox: ‘Grootste grapjas’

Famke Louise

Famke Louise heeft hard uitgehaald naar Michella Kox. Eerder gaf de ‘kakkerlak van de jungle’ aan dat ze het slechte zangeresje en tevens Onlyf*ns-meisje niet mag voor de camera van Shownieuws.

Famke Louise haalt uit naar Michella Kox: ‘Grootste grapjas’

“Weet je, ik vond het eerst een schat van een meid”, zei Michella Kox onlangs over Famke Louise, die samen het avontuur aan gingen in het Videoland-programma ‘Echte Meisjes in de Jungle’. “We hebben nog gebeld met elkaar voordat we op reis gingen naar Suriname, toen was er nog niets aan de hand. Dus ik kom die jungle in en zit bij haar in het team, ik denk: leuk. Ik gaf haar zelfs mijn oxazepam.”

“Famke Louise zegt tegen mij: ik vind je aardig, maar ik weet me geen houding te geven”, vervolgde Michella Kox. “Dat kan, dacht ik. Iedereen is hetzelfde. Ik vertel haar van alles over mijn verleden. Maar ik had niet in de gaten dat die vrouw een hekel aan mij heeft. Toen ik in het team van Vonneke Bonneke zat, vroeg ze: hoe is het tussen jou en Famke? Ze heeft toch een hekel aan jou? Toen hoorde ik dat ze mij al vanaf dag één me weg wilde hebben. Toen vroeg ik aan Famke Louise: mag je mij niet? Ze reageerde: hoe kom je hierbij? Ze ontkende alleen maar. Ik kende haar persoonlijkheid niet, maar nu ik me in haar heb verdiept, denk ik bullsh*t. Ze is net zoals ik.”

Michella Kox: ‘Ik doe niet meer mee hoor, echt niet, ik wil niet meer’

Nu deelt Famke Louise een Story op Instagram waarop we een video zien die een fanaccount voor haar heeft gemaakt. In de video horen we Michella uithalen naar Famke. “Famke doet niet meer mee”, zegt ze, waarna Michella hetzelfde zegt in de volgende clip: “Ik doe niet meer mee hoor, echt niet. Ik ben iedereen tot last, ik wil niet meer”. Famke schrijft onder de video dat ze Michella de ‘grootste grapjas’ vindt.

9 reacties

Domme ezels

Dat is wat ze zijn

Scooby Doo

Kunnen al deze 1/4 hersencellen, die deze mensen bezitten in elkaar opgaan, zodat de sterkste de meeste hersencellen heeft, en de rest definitief tot as vergaat. Scheelt de maatschappij veel geld en treurnis.

Bah

Famke is een goedkoop sl3tje .

Vieze joop

Famke ik heb geen gananesse paling maar wel een zure haring mag ik hem in je * prakken?

Jade Ana

Ik mag ze allebei niet.

Team Michella

Famke moet haar vulva verlopen van Danzel.

Ben Dover

Michella Kox, dat is toch wel de ultieme naam voor een pornoster.

Boyd

Wat heeft dat kind toch met tankfoto’s? Voltanken? Nee bedankt.

Natnek

Stoepho€r 1 en stoepho€r 2.