Entertainment

Kaj Gorgels: ‘Hij blijft herkenbaar met zijn gezicht in beeld is tot hij een jaar oud is’

Kaj Gorgels

Het zoontje van Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk laten het gezicht van hun zoontje Xavier op sociale media zien totdat hij een jaar oud is. Dat laat de man weten aan De Telegraaf. “Omdat we vinden dat we hem moeten beschermen.”

Kaj Gorgels: ‘Hij blijft herkenbaar met zijn gezicht in beeld is tot hij een jaar oud is’

Het is een opvallende uitspraak, aangezien Kaj Gorgels (687 duizend volgers) en Jessie Jazz Vuijk (371 duizend volgers) veel foto’s delen van hun zoon. “Maar als je veel over jezelf deelt, is het vreemd als je je het grootste en belangrijkste deel uit je leven helemaal weg zou houden”, zegt de presentator. “Tegelijkertijd houd ik rekening met de privacy en vooral de toekomst van mijn kind. Jessie en ik kiezen ervoor om aanwezig te zijn op social media, mijn kind niet. We hebben besloten dat hij herkenbaar met zijn gezicht in beeld is tot hij een jaar oud is, daarna niet meer. Omdat we vinden dat we hem moeten beschermen zodra hij zijn eigen karakter krijgt, echt een mensje wordt. Als hij oud genoeg is, mag hij natuurlijk zelf bepalen of hij iets met social media doet.”

Kaj Gorgels: ‘Je moet een soort harnas aan en loop maar met de kudde mee’

Op zijn zeventiende kondigde Kaj Gorgels aan dat hij van school zou gaan om iets te gaan doen dat hij écht leuk vindt. Wat als zijn zoon dezelfde beslissing neemt? “Ik juich het heel erg toe”, antwoordt hij. “Zolang ik voel dat hij zijn hart en intuïtie volgt, mag hij van mij alle kanten op vliegen. Ik geloof ook niet zo in het huidige schoolsysteem. Ik denk dat het beknellend kan zijn voor heel veel kinderen. Zeker voor drukke kinderen die zich niet goed kunnen concentreren, zoals ik. Zo voelde ik dat: je moet een soort harnas aan en loop maar met de kudde mee. Dat kon ik niet en ik geloof ook niet dat dat de juiste manier is, dat zo veel creativiteit doodbloedt.”

We leren eveneens dat Kaj Gorgels ‘super tevreden’ is over zijn leven. “Ik wil gewoon een goede vader zijn. Mijn leven was de afgelopen jaren heel onrustig. Nu is de basis heel duidelijk: een gezonde relatie, een lief kindje, twee honden, een plek waar ik me thuis voel. Het echte huisje, boompje, beestje.”

11 reacties

Leen Jongewaard

Wie?

Who cares

Oeh spannend,toch elke dag even kijken,je weet maar nooit..

P L I E N

Een embryo heeft al een eigen leven
Wie denkt Kaj Gorgels nou dat ie is?
Dat kind hoort helemaal niet op de socials
Doe effe normaal zeg

Gaj Korkels

Kay is ..y

P L I E N

En verder zal het me boeien
Want ik ken die gast geeneens
En die mensje waaruit dat kind geboren is ook niet
En bewijsmateriaal dat deze zogenaamde Kay Gorgels daadwerkelijk de vader is ontbreekt ook volledig
Dus het is weer eens een nono van het niveautje schoolverlater dat heeft leren praten en schrijven en verder te dom om te scheyten of een condoom om te doen en daarover schrijft dan tout juice holland

P L I E N

Maar ik was net terug van het terras waar de hele rakkers rijkelijk vloeiden en bijna honderd eurootjes armer ben je dan toch weer blij dat je thuis nog een dozijn ijskoude verse Bavariaantjes in de koelkast heb liggen om effe door te drinken totdat het tijd is om een goeie flamegrilled bacon&cheese burger te gaan halen bij de Koning aller Grillpaleizen: er kan er maar eentje de allerbeste zijn.

Tip voor Kaj van Ome Willem

Luister even wat ik roep, lust jij ook een broodje p**p?

Scooby Doo

Weer een zelfbenoemde bekende Nederlander die relevant wil blijven door onzinnige items op socials te plaatsen. Het boeit niemand. Zelfs niet dat Monica Geuze meerdere keren per week aan het paardrijden is op Kaj Gorgels.

Floris Wyers

Gorgels? Gorgels? Kaj, als ik je onverhoopt in het frikandellenbos tegenkom zal ik je eens laten gorgelen.

Boyd

Gaan ze hem daarna ook blurren, of houden ze gewoon een keer op met het tentoonstellen van het kind?

Natnek

Dat kind van hem ziet eruit alsof het zo in de mijnen van Moria kan werken.