Entertainment

Nasrdin Dchar stelt brutale vraag: ‘Zijn er scholen die mijn boek kunnen kopen?’

Nasrdin Dchar

Nasrdin Dchar bracht onlangs zijn nietszeggende boek ‘Nasrdin’ uit en het lijkt erop dat bijna niemand erin geïnteresseerd is. Daarom roept de acteur alle scholen op om zijn boek te kopen. Koekoek.

Nasrdin Dchar stelt brutale vraag: ‘Zijn er scholen die mijn boek kunnen kopen?’

Op Instagram deelt Nasrdin Dchar een screenshot waarop te zien is dat (eindelijk) iemand een positieve recensie heeft achtergelaten in zijn DM. ‘Dank u wel voor het schrijven van uw boek. Voor het eerst voelde het alsof iemand begreep wat zo moeilijk is om te vatten. U heeft de gedachtes die niemand kon verwoorden een leven gegeven’, schrijft de volger. 

‘Helemaal het stukje waarin u zei dat u het jaar over heeft gedaan, omdat u niet wist wat u wilde doen’, lezen we. ‘Dat is op dit moment wat ik wilde doen, omdat alles zo onwerkelijk lijkt. Maar ik dacht dat ik gestoord was dat ik dat dacht. Maar door uw boek te lezen begrijp ik dat we allemaal dingen hebben die we nog moeten overwinnen en dat het soms niet in één keer kan lukken. Dank u wel daarvoor. Ik heb uw boek in één dag uitgelezen, want het is zo goed.’

Nasrdin Dchar: ‘Ik heb altijd tegen mezelf gezegd, al is het maar één persoon die mijn boek leest en zich erin herkent, dan ben ik al tevreden’

Kennelijk is Nasrdin Dchar erg blij met het bericht. ‘Ik heb altijd tegen mezelf gezegd, al is het maar één persoon die mijn boek leest en zich erin herkent, het mooi vindt, geïnspireerd en geraakt wordt, dan ben ik al tevreden’, schrijft de man on the gram. ‘Inmiddels hebben al duizenden mensen mijn boek gelezen en steeds weer word ik geraakt door de berichten die ik mag ontvangen. En daar is deze post weer een voorbeeld van.’

Volgens Nasrdin Dchar is het ‘natuurlijk’ een boek voor iedereen. Toch hoopt hij dat jongeren in het bijzonder zijn boek gaan lezen of luisteren. ‘Misschien een brutale vraag: maar in hoeverre zijn er scholen die hier iets in kunnen betekenen?’

View post on Instagram
 

15 reacties

Jan Niemann

Turki turki is niet dom

David

Ga je scheren joh !

Ferrero Rocher *

Ja, er zijn nog scholen die een tekort hebben aan wc-papier.

Boekhandel donne

Heb het gelezen geen touw aan vast te knopen. Alleen te gebruiken om je openhaard aan
Te steken

Dondo

Deze mensen kunnen niks heb je niks aan aleen onzin verkondigen

School voor Extreem domme kinderen te Amsterdam

Hallo Nasredien Dechaaaaaar. Wij hebben wel interesse. We bieden 1 euro voor 100 boeken.

Benaouli al Habiboua

Doel bereikt. 1 persoon gevonden. Maar nou is het niet genoeg of zeau?? Waarom is dit niet genoeg. Jij zegt zelluf: 1 perrsoon moet leuk vinden dan jij bent tevreden.
Ben jij dan nou tevreden of niet soms.
Zit je te liegen mannetje.
Zit je gewoon te liegen en te bedriegen, jij eerst zeggen Hoeft één persoontje te zijn die vinden boek is wel leuk. Jij tevreden. Is doel bereikt is.
En dan nou hebben jij paar eurootjes verdient wil jij ook scholen boekie van jou gaan verkopen is.
Kan niet zo zijn mannetje!
Scholen hebben andere boeken denk ik.
Ik niet zeker van zaak hebbe nooit in schoolboekie gekeken.

Luciferhoutjes tellende kindje van

toch leuk dat zo’n internationaal contact voor pak hem beet een euro ? zich de moeite verschaft om een postende volger te worden . Gezien het artikel over … ( wie is die man ? ) hier verschijnt levert het hem toch al gauw wat extra knaken op . Als je een plant water geeft blijft het leven en als je het geen water geeft gaat het sneller bergafwaarts , kortom geef deze levende zakken potgrond geen aandacht als de mensen ze überhaupt toch niet kennen.

P L I E N

Het heeft er sterk van weg dat Nasrdin Dchar deze reactie zelf heeft geschreven en aan ze eigen heeft gepost vanaf een ander account.
Dat weet ik wel zeker want het is met dezelfde keuze woordenschat geschreven als dat Nasrdin Dchar zelf schrijft, zelfde plek de komma’s, zelfde gebruik werkwoorden, voorzetsels, bijvoeglijk naamwoorden…
Kortom ..
B È D R I È G E R!!
.
Maakt mij verder niet uit.
Ik lees nooit een boek.
Maar ik heb wel een hekel aan bedrog dus bedonder je moedertje maar en laat die onschuldige scholen die toch geen geld hebben met rust.
Alsof die een boek van een meneer met een rebus- naam gaan lezen.
Kom op nou!
Oke.
Dat gezegd hebbende.
Eventjes naar de B-K voor een Geweldige flamegrilled Bacon&Cheese Experience en een doos vers gebakken patat met tomatensalsasaus.
Meer heeft een eenvoudig mens niet nodig.
Nou ja. Een gekoeld krat ijskoude verse Bavariaantjes maakt het leven wel een stuk leuker.

Jade Ana

Ik kan zelf niet lezen, misschien kan m’n nieuwe vriendje het voorlezen?

Geertje

Deze smerige mohammedaan moeten ze boycotten en nooit meer aandacht geven.

Pieter Poepspatel

Ik heb het boek, maar vind het geen aanrader. De bladzijdes zijn te hard om er je re3t mee af te vegen.

Emiel Ratelband

Net zo slecht als dat boekje van mohammed en dat meisje van 9 veeg ik ook mijn reedt mee af.

Natnek

Gevaarlijke islamist.

Nas en zijn kkboek

Kan redelijk meekomen in een niche programma dat dicht bij hem en zijn omgeving ligt.
Denkt meteen dat hij de definitie van succes is.
Vroeg of laat altijd gedoe met Marokkanen.