Entertainment

Johan Derksen onthult: ‘Ik heb iets heel naars meegemaakt’

Johan Derksen

Johan Derksen kampt al jaren met de gevolgen van een liesbreuk. De Snor was eerder deze week afwezig in een aflevering van Vandaag Inside en onthult nu dat dit niet komt door een griepje.

Johan Derksen onthult: ‘Ik heb iets heel naars meegemaakt’

“Ik heb iets heel naars meegemaakt, moet ik eerlijk zeggen”, aldus Johan Derksen, die al jaren een liesbreuk heeft doordat hij zo vaak is verhuisd. “Met verhuizen en tillen, kun je wel eens een liesbreuk krijgen. Elke verhuizing is bij mij een liesbreuk en ik ben heel vaak verhuisd. In elk geval: ik kwam met die coronatijd in het ziekenhuis voor een operatie. Toen zeiden ze: ‘Ja, daar hebben we nu geen ruimte voor.'”

Donderdag, toen Johan Derksen onderweg was naar de studio van VI, ging het mis in de auto. “Ik zat in de auto en er zat een darm klem. Nou, dan wil je niet weten hoe pijn dat doet. Je kunt niet meer zitten en je kunt ook niks met je benen doen daar”, legt de man uit Grolloo uit.

“Op dat moment was ik zeiknat van het zweet”, vervolgt Johan Derksen. Zijn chauffeur stelde voor om direct naar huis te gaan. “Ik ben in mijn bed gaan liggen met die benen wijd, maar dat hielp niet en ik had pijn in mijn pens, jongen. En dan in één keer voel je: tjoep. En dan is het over.”

Johan Derksen: ‘De rest is abracadabra… Maar het is veel erger dan menstrueren, bijvoorbeeld’

De scheur in zijn buikvlies kan volgens Johan Derksen ‘heel gevaarlijk’ zijn. “Er kan een perforatie komen en dan zit er een gat in je darm en dan moeten ze een heel stuk darm weghalen. Daar hebben ze ook voor gewaarschuwd”, zegt hij. “Het is heel vervelend. Alleen mensen die een liesbreuk hebben gehad weten wat het is. De rest is abracadabra… Maar het is veel erger dan menstrueren, bijvoorbeeld.”

Komende week gaat Johan Derksen naar de dokter. “Ze namen mij eerst niet serieus. Maar nu ga ik er wat aan laten doen, ja.”

10 reacties

Sensation

Early bird tickets zijn nu te koop, om Johan live in het ziekenhuis te zien.

Choco Prince

Johan zou toch moeten weten dat er, ondanks dat ie genoeg centen heeft, bar weinig mensen zijn die hem nog serieus zouden willen nemen. Niet eens straalbezopen met een kaars.

Vaxxi

Ga je nog een spuitje halen Johan?

James

Johan de v.axx n.azi !
Opzouten met die galbak!

John

B00ster nr10 komt eraan Johan!
$$$$

keesvanderspek

Kan insamlingsactie houden voor Johan Derksen zodat hij nooit meer op televisie komt en het geld gaat naar een spuitje

Denniz Segagamelou

Hij moet gewoon stoppen met zichzelf te beffen die ghb junk

SanderDeKabouter

Wat een reacties hier joh, echt een nivo hoor! Lekker laten staan die comments Dennis!

Bloedlöl

Als je als man gaat menstrueren, lijkt me dat toch vrij ernstig.

Natnek

Vaxf@scist.