Entertainment

Floris Wyers ruziet bij terugkeer: ‘Bipolaire RoddelPraat-kijker’

Bij zijn terugkeer op YouTube heeft hij het gelijk aan de stok gekregen met een kijker van FundaFun. 'Amice' Floris zette hem weg als een 'bipolaire RoddelPraat-kijker'.

FundaFun

Na 10 maanden bleek Floris Wyers weer uit zijn donkere holletje gekropen te zijn. Begin deze week maakte Floris bekend dat hij zijn YouTube-carrière weer voort ging zetten. ‘Lieve mensen, het heeft even geduurd, maar vanaf aanstaande woensdag 6 maart om 16:30 weer een nieuwe aflevering van FundaFun. Met uiteraard onze andere amice, Leslie de Ruiter. Ciao, ciao, jullie amice, Floris.’

Hij heeft weer een nieuwe aflevering van FundaFun met Leslie geüpload… ‘Amice’ Floris is van mening dat zijn FundaFun bijzonder succesvol is. ‘Ja hoor, daar zijn ze weer. Amice Floris en amice Leslie presenteren eindelijk weer een nieuwe aflevering van het succesvolle programma “FundaFun”, aldus Florisje over zijn nieuwste aflevering. Erg ‘succesvol’ is het nog niet echt gebleken. De nieuwste aflevering heeft namelijk slechts zes duizend weergaven.

Floris Wyers ruziet bij terugkeer: ‘Bipolaire RoddelPraat-kijker’

In de ‘commands’ onder de nieuwe video zijn mensen bijzonder positief, toch krijgt Floris het weer aan de stok met een kijker. Ook vragen mensen zich af waar Floris al die tijd is geweest. ‘Eindelijk weer een aflevering. Winterslaap gehad?’ Ome Floris kan een grapje minder waarderen. ‘Foendafun, altijd weer lachen met die b makelaar.’ Florisje gaat het gesprek en komt met een bijzondere reactie. ‘Neem jij nou nog maar lekker anoniem een dikke vette cornetto..!’ Uiteraard krijgt Floris een reactie. ‘Ach ome Floor niet zo zuur. Neem nog wat Colombiaans marcheerpoeder.’ Gelijk legt die kakker het verband met RoddelPraat. ‘Ach Jezus een bipolaire Roddelpraat kijker, dat verklaart alles, sterkte.’

Best ironisch dat het zijn van een RoddelPraat-kijker alles verklaart volgens Floris. Die nicht zat nota bene ontelbaar vaak tussen Dennis en Jan in. Beetje hypocriet om die kijkers nu af te vallen Florisje. Bovendien had Pure Luxe hoogstwaarschijnlijk aanzienlijk minder kijkers en abonnees gehad zonder de optredens in RoddelPraat.

16 reacties

Tibbet

Slecht gebit, bebloede lip en wondjes op zijn hoofd. Issie weer aan een verslaving bezig?

Mahmoud

Waarom een foto van Jan bij dit nieuws ?

Hannah

Ben je vanavond weer naar de kroeg pa of kan ik thuis neucken vandaag?

Rob

Tja wat verwacht je van een nsb’r ,ik bedoel vvd’r .

Leslie De Ruiter

Wat een walgelijk man ia die floris toch het is dat mama wyers goed betaald anders was ik al lang weg geweest

Dr. Strangelove

Ik dacht serieus even dat het Gordon was op die foto, jullie weten de raarste snuiters toch altijd weer uit te kiezen voor een artikel.

Scooby Doo

Floris Wyers wie? Oww die man die andermans goederen en bezittingen schowt, maar zelf niet in staat is om toiletpapier te kopen.

Hannah Vietnameesnouky

mahmoud ik zie nou je opmerking beste reuzenolifant, ik dacht dat dus ook, volgens mij is Jan ontstaan uit een DP met Flo ergens in noordholland

Jay

Florisje Florisje toch niet de hand bijten die je voedt , zonder rp had niemand ooit van je gehoord. En dan nu mensen de comments!

Praat Nederlands met mij

Kleine tip Scooby Doo : Er is spellingscontrole , en gratis nog wel hier op de site, je hoeft alleen maar op te letten of er een rood lijntje onder een woord verschijnt om te kijken of je iets goed gespeld hebt . Doe er je voordeel mee , je komt al achterlijk genoeg over zonder die fouten

Jay Tibbet

Wat grappig narcist Jan Roos.

Arie *

Pijn in mijn r33t van de eiwitshakes !
Harde keut3ls nie te filmen,en ik ben al zo straks *

Official Peter G

Volgens mij is mevrouw wyers zelf een beetje erg bipolaire

Michael van Gerwen

Ook Floris ziet er uit als een debiel. Hij gedraagt zich ook zo. Ik kan tenminste nog wat.

Glenn

Floris was op vakantie, in een afkick kliniek

Natnek

Heaumeau.