zaterdag 9 maart 2024

Aliens

Bummer. Een speciaal bureau van het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft na lang onderzoek geen bewijs gevonden voor buitenaardse bezoeken aan de aarde. Ook vonden de onderzoekers geen bewijs voor pogingen om informatie daarover geheim te houden.

Een nieuw rapport gaat specifiek in op onderzoeken van de Amerikaanse overheid naar waarnemingen sinds 1945 en documenten uit geheime overheidsarchieven.

Volgens het rapport zijn veel van de waarnemingen te verklaren door geheime testen met geavanceerde spionagevliegtuigen en ruimtevaarttechnologie.

Ook worden verhalen over een door de overheid gevonden en geheim gehouden buitenaards ruimteschip in Roswell, waar volgens de mythe in 1947 een UFO is neergestort, naar het rijk der fabelen verwezen.

Het Pentagon houdt nog wel een slag om de arm en erkennen waarnemingen van 'niet-geïdentificeerde abnormale verschijnselen'.

De opstellers van het nieuwe rapport zeggen te beseffen dat mensen die in buitenaardse bezoekers geloven niet veel waarde zullen hechten aan hun bevindingen. Het duurde dat ook niet lang of gelovers op de socials begonnen weer over een cover-up. 

Probleem lijkt toch wel te zijn dat indien UFO's al dan niet in slagen om via wormgaten door de tijd te reizen, zij moeilijk hun bevindingen kunnen doorgeven aan het thuisfront. Een beetje zoals Columbus die per schip naar onbekende bestemmingen vertrekt en nooit meer iets van zich laat horen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten