Entertainment

Gordon leeft in een fantasiewereld: ‘Ik zou een Ziggo Dome kunnen vullen’

gordon

Gordon is een blijft een man die gek is op aandacht, hij heeft nu weer een nieuwe manier gevonden om zichzelf voor schut te zetten, maar tegelijkertijd ook de aandacht naar hem toe te kunnen krijgen!

Gordon leeft in een fantasiewereld: ‘Ik zou een Ziggo Dome kunnen vullen’

Gordon heeft op zijn Instagram een foto geplaatst waarop hij poseert bij grote lichtgevende letters, ‘album van mijn leven’ staat er groot. Gordon schrijft hierbij een hele interessante tekst: ‘Bedankt voor de echt duizenden reacties vol van liefde! Ik zou er een Ziggo Dome mee kunnen vullen!’ Gordon, als jij een Ziggo Dome zou kunnen vullen, dan had je dat wel gedaan, in plaats van de hele boel afblazen.

Beeld: Instagram @gordonheuckeroth

Terwijl Gordon kort geleden nog zijn Instagram had verwijderd naar aanleiding van alle kritiek die hij kreeg op zijn vreselijk valse gezang op zijn album feest, merkte hij toch dat hij de aandacht wel miste en besloot hij zijn account weer te activeren. Kennelijk leverde dat niet genoeg aandacht en vragen op, dus probeert hij dat, maar te zoeken met deze gekke tekst. Want we weten allemaal dat Gordon absoluut geen reacties vol liefde kreeg, maar eerder reacties vol commentaar.

Slecht optreden

De muzikale comeback van Gordon is van korte duur gebleken. Door zijn verschrikkelijk slechte optreden tijdens de voorbereidingen voor de presentatie van zijn album, zijn al veel mensen afgehaakt op de muziek van die junk. Hij heeft dan ook besloten de promotie voor zijn nieuwe album stop te zetten. Ook heeft hij de geplande concerten in juni geannuleerd. Ondanks alle goede hoop en verwachtingen is het niet goed uitgepakt. Juist daarom is deze tekst van Gordon nu zo gek, leeft hij dan echt in zo’n grote fantasiewereld? Dan moet deze man echt dringend hulp gaan zoeken.

11 reacties

Guze Mewis

Waarschijnlijk bedoelt hij de Madurodam-versie.

G. Joling

Dat klopt ook wel, bij zijn uitvaart. Dan willen duizenden mensen wel controleren of hij wel echt dood is.

Sterre

“Gordon leeft in een fantasiewereld”. Hij is niet voor niets bipolair.

Scooby Doo

Ik kan hele toiletpotten vullen met schijt, als ik ook maar iets zie of hoor wat met Gordon te maken heeft. Wie helpt mij van mijn schijtrsce af? Jij Gordon?

Spekpeter

Gewoon doorgaan!

Gamemeneer

Ja met Salafis ten die naar je executie komen kijken, ga gewoon genieten van je leven koop een gamecomputer, dennis zit zo ook thuis opgesloten met begeleiding op de achtergrond, dan gaan jullie maar samen oorlogsspelletjes doen. Ik was ooit verslaafd aan heroine, toen ging ik naar de Keita Bakker cursus, en Keith zei , ruil je ene verslaving gewoon in voor de andere, zelf deed hij dat ook en toen sloot de kliniek helaas, dat was een gouden tip van Keith, eeuwig dankbaar

Paul Kingalert Goudsmit

Gordon zegt net dat hij het Ziggodome zou kunnen vullen, Dan zeg ik: Nee Gordon het ziggodome komt jou vullen.

Mr Nightlife

Iedereen wist het

Natnek

De psychiatrie zou er een prachtig studieobject aan hebben.

G. Joling

de ziggodome zou zijn aars kunnen vullen

Gerard J.

De ziggodome vullen ? Het enige wat jij af en toe vult is de endeldarm van een passerende horror-fetisjist met aambeien.