Entertainment

Bachelors Paul en Rien blijken leugenaars: ‘Het is strafbaar’

De Bachelor

Voor de dames die dit seizoen meedoen aan De Bachelor is het flink balen, ze staan in de rij voor pathologische leugenaars! Wie had dat gedacht? Ze denken allemaal een knappe rijke advocaat of model aan de haak te kunnen slaan, maar helemaal niks is minder waar.

Carrière

Er doen dit jaar twee mannen mee, Paul Roos en Rien Welsink, maar wie zijn deze mannen nu eigenlijk? Rien kunnen we kennen van het programma Models in Cape Town, hij wil dus heel graag op televisie komen en bekend worden. Ook is hij de ex van influencer Vivian Hoorn, hij vond het ook echt nodig om in het programma te vertellen dat hij een bekende ex heeft.

Rien liegt onder andere over zijn carrière, Yvonne Coldeweijer deelt een screenshot van een bericht van een van haar volgers: “Hij is simpel met echt 0 humor, hangt al jaren op de 35K volgers, huurt een huis op Ibiza en heeft een mega ‘cringe’ videoclip gemaakt in Kaapstad.” Ook zegt de volger een paar keer met hem samen gewerkt te hebben en dat het echt een “wanna be” is. Een andere volger van Yvonne reageert: “Hij is ook film producent geweest, nare persoonlijkheid.” Hij heeft alleen geen film uitgebracht, dat zei die gewoon.

Advocaat

Paul Roos daarentegen zegt advocaat te zijn, gek hoor dat hij dan niet eens ingeschreven staat bij de Orde van Advocaten. Paul zegt dat hij is gestopt als advocaat om mee te doen aan De Bachelor. “Ik ben gestopt als advocaat om liefde te vinden tijdens De Bachelor”, alsof iemand daar een jarenlange studie voor zou opgeven.

Yvonne Coldeweijer deelt op haar Instagram het echte verhaal te weten, ze schrijft dat Paul zijn universitaire studie heeft afgerond, maar je daarna drie jaar een beroepsopleiding moet volgen. “Paul heeft deze opleiding niet gehaald. Paul is dus uiteindelijk geen advocaat.” Schrijft Yvonne. “De titel ‘advocaat’ had niet onder zijn naam in beeld gebracht mogen worden. Hij wil zichzelf beter voordoen dan dat hij is.” Het is een beschermend beroep en je mag jezelf niet zo noemen als je dat niet bent. Het is zelfs strafbaar!

Beeld: Jasper Suyk

12 reacties

Hugo Camps

Wie?

Parkmanager Altwin

hadden ze toch peter als bachelor totaal niet in opspraak een top ondernemer met 12 succesvolle parken te vrede personeel ideaal voor de show

Dildo van Opzeeland

Is dat nieuws dan? Ik dacht altijd dat alles fake en toneel was in die Bachelor mallemolen.

Jan met 'n korte achternaam

Was al bekend voordat het programma begon.
Geen enkele deelnemer is een normale, het zijn allemaal figuranten uit andere formats.
Tenminste, bijna altijd.
En ze willen altijd bnn-er worden want dat is geen beschermende beroepsgroep.

Copy-paste

Wie schrijft die stukkies over?
En waarom doen jullie niet copy-paste?
Het barst van de taalfouten, stelletje pannenkoeken. Let nou is op!

Site kapot

Test

Bob

Zijn nepmensen.
Wie kijkt dat nog?

Opzegging

Geen idee wie die mensen zijn maar het internet wemelt van de sappige verhalen van andersmans leed die mensen wel kennen .
Nieuws kopiëren kunnen jullie wel maar het ook nog snel brengen blijft een heikel punt .
Vroeger hadden jullie nog weleens scoops of echt grappige opmerkingen in de uitzending.
Maar het beste is er af , ik doe niet meer mee.

Paul Dwaas

Paul Roos is een liegebeest en is nooit ingeschreven geweest “bij de Orde van Advocaten”. Ook al ben je niet meer pracktiserend kijk naar Khalid Kasem, ook dan sta je zelfs nog ingeschreven.

Jacqueline de Bie

Okay. Zijn er nog mensen die hiernaar kijken dan? Ik bedoel niet de bejaardenhuizen of de gemanipuleerde online kijkcijfers of zo maar d echte kijker die goed bij zijn verstand is want ik heb eerlijk waar nog noooit van iemand gehoord dat ze naar Bachelor kijken of dat ze Bachelor zo goed vinden of dat ze vanavond lekker naar Bachelor gaan kijken. He-le-maal nie-mand niet.
Dus volgens mij wordt dit programma voor niks gemaakt.

Debunker

Graag een beetje feitelijk correcte info plaatsen. Je mag inderdaad jezelf geen advocaat noemen als je dat niet bent. Echter, als je advocaat-stagiair bent, ben je dat wel gewoon (zij het voorwaardelijk). Op dat moment mag je je dus wel advocaat noemen. Op basis van zijn LinkedIn was hij tot 1 Jan advocaat. Ervan uitgaande dat het programma eerder is opgenomen is er dus geen probleem…

Peter de Beterweter

Ja gek he, dat zijn zogenaamde woke alto´s, eigenlijk zijn het gewoon echte mocro maffiosen