Entertainment

Rachel Hazes zorgt voor ruzie op de buis: ‘Heks’

rachel hazes

Rachel Hazes heeft deze week voor een discussie op televisie veroorzaakt, zelfs vanuit Spanje zorgt ze nog voor ruzie.

Ruzie

Of ze het nu expres doet of niet, binnen de familie of buiten de familie, in Nederland of in Spanje, Rachel Hazes krijgt het elke keer weer voor elkaar om ruzie te veroorzaken! En ze hoeft er niet eens voor aanwezig te zijn. Waar je Rachel hoort, hoor je gewoon ruzie.

Dit keer veroorzaakte ze een ruzie op televisie. Rachel heeft namelijk weer wat gemeens geflikt bij haar zoon André Hazes jr. Hij had het idee om een soort duet met zijn vader opnemen, maar dat idee gaf Rachel uit boosheid mooi aan Tino Martin en Kris Kross Amsterdam. Een vrouw op leeftijd die haar zoon wil dwarszitten, wat ongelofelijk kinderachtig.

Guido den Aantrekker en Ronald Molendijk bespraken dit, wat leidde tot een behoorlijke discussie. “Ja, de grote boze heks Raggel Hazes zit als een spin in het web en die wist natuurlijk honderd procent zeker dat haar zoon ook het idee had om een moderne versie te maken van dit nummer. Daarvoor hoef je geen hele grote glazen bol te hebben”, zegt Ronald bij Shownieuws.

Rachel Hazes zorgt voor ruzie op de buis: ‘Heks’

“Maar je noemt haar heks en je noemt haar Raggel, terwijl iedereen weet dat ze Rachel heet”, reageert Guido, die Rachel maar al te graag te vriend wil houden. “Is dat dan jouw persoonlijke agressie naar haar toe dat je dat zo benoemt?” Dat is niet zijn persoonlijke agressie hoor, Guido, dat is de agressie van heel Nederland.

Ronald doet nu net alsof hij geen agressie naar Rachel toe heeft, “Ik heb helemaal geen agressie naar haar toe”, zegt hij. “Ja, maar je zegt haar naam expres verkeerd”, reageert Guido. “Volgens mij heet zij gewoon Raggel.” Ronald doet nu alsof zijn neus bloed. “Ze heet Rachel, dat weet toch iedereen?”, aldus Guido.

Rachel zal tussen het serveren van kroketten door, ontzettend genoten hebben van deze discussie. Er is in ieder geval nog iemand die het voor haar opneemt, maar ook dat zal niet lang meer duren.

9 reacties

Bardot

een uur online en nog geen kk reactie op het artikel van die kk hond van een free lander .
Het zijn barre tijden

Tibbeleyn

De mensen kunnende waarheid niet meer verdragen tegenwoordig.

Roks

Waarom tijd besteden aan deze schoorsteen? Binnen enkele jaren heeft ze vast K en dan stopt ze gelijk met smoren.

Kees van Schimmelstuiver tot Smetvrees

Voor iemand die de vuurwerkramp en Volendams kerstfeest heeft overleefd ziet ze er nog best goed uit

Benaouli al Habiboua

Zijn die rijpe Kroketten van Raggel wel Halal en alles???
… anders wil ik Kipnuggets of een vers gebakken Paardenfrikandel (met maar een héél klein beetje varkensvlees erin) bij mijn Anstelbiertjûs van de tap anders ken ik niet met de ramadan meedoen stelletje Rassisten anders godsdienstdiscriminasie

Benaouli al Habiboua

Zijn die rijpe Kroketten van Raggel wel Halal en alles???
… anders wil ik Kipnuggets of een vers gebakken Paardenfrikandel (met maar een héél klein beetje varkensvlees erin) bij mijn Anstelbiertjes van de tap anders ken ik niet met de ramadan meedoen stelletje r.a.s.s.i.s.t.e.n anders godsdienstd.i.s.c.r.i.m.i.n.a.s.i.e
Mag nie hè

Benaouli al Habiboua

Zijn de commandantes weer stuk! Of zo?

Gideon

We kunnen rachel niets kwalijk nemen. Zij is ook gewoon slachtoffer van pedozanger Hazes. Al die mensen die Hazes luisteren en hem op een voetstuk plaatsen zijn viezeriken van de bovenste plank. Die zouden netals Thijs Römer ook veroordeeld moeten worden.

Natnek

Zij heet Rochel.