Entertainment

Monique Westenberg zoent met hond: ‘Zó smerig!’

monique westenberg

Monique deelde afgelopen week een foto waarop te zien is dat zij niet heel hygiënisch is, op kritiek kan ze dus wel rekenen...

Onhygiënisch

Misschien had André Hazes zoveel twijfels over Monique Westenberg, en kan Rachel Hazes het totaal niet met haar vinden, omdat ze gewoon verschrikkelijk onhygiënisch is. Ze deelt een foto op Instagram waarbij ze haar hond Frenkie een kus geeft op de mond, gatver! Ze krijgt hier natuurlijk veel kritiek op, haar volgers vinden het maar een smerig idee, wat logisch is, want honden likken en eten alles. Monique voelt wel de druk om op deze comments te reageren.

Op haar post deelde ze haar ‘hoogtepunten van de week’, waaronder die foto, wat een hoogtepunt zeg, een vieze hond die haar gezicht onder likt.

View post on Instagram
 

Monique Westenberg zoent met hond: ‘Zó smerig!’

De reacties stroomde natuurlijk binnen, een afkeurende volger reageert: “Van de week was er op tv dat je honden niet op je mond moet laten likken. Ze hebben bacteriën. Er werd gezegd eerst aan hun kont en dan aan je mond.” Die persoon vond het ook maar een smerig idee dat dat beest haar likt. Monique vindt het allemaal wel mee vallen en reageert dan ook op de volger: “Ik ben er al 46 mee geworden.” Toch zijn het daar best wat volgers mee eens, die reactie krijgt tientallen likes.

Maar zoals verwacht het is natuurlijk niet de enige afkeurende reactie die Monique op haar bericht krijgt. Naast onhygiënisch is Monique ook een ‘catfish’! Haar volgers zijn namelijk van mening dat ze er op de ene foto anders uit ziet dan op de andere, je moet natuurlijk wel een beetje realistisch blijven, hé Monique. “Ik zie op de tweede foto een totaal ander gezicht dan op de eerste”, schrijft iemand. Ook op die reactie reageert Monique. “Hé Ria, daar ben je weer. Wat gezellig.”

14 reacties

AP vriend

eindelijk een keer AP nieuws!

Joyce

Ik zou me ook liever laten likken door een hond maar die brengt geen poen mee

P L I E N

Ze zoent ook met Dré neem ik aan.
Dusssssssssss……

Dr Gommie

P L I E N hoe beviel de 2 daagse dwangbuis ?

Porkiefukker69

zou er nog steeds doen

Mooniek

En daarna lekker tongworstelen met Dreeeeeetje zeker? Ach die laatste heeft toch niets door na het zoveelste lijntje.

Anal Hazes jr.

Ik lik altijd haar *

Bob

Spuug van een hond is nagenoeg steriel.
Je hoort vaak genoeg dat een hond water uit het toilet drinkt; en daar is niets mis mee. Toilet is meestal vaak schoner dan bijvoorbeeld je aanrecht in je keuken Schoongepoetst met een aanrecht doekje bacteriën haard.
Het ruitje van je smartphone is alvast Tien Keer Smeriger dan de toiletdeur van een tankstation. Nog liefhebbers van een kroketje of een broodje bal?

Dr. No

Van hondenkwijl schijn je af te vallen (je gaat namelijk vanzelf dood).

Tom

Nou will ik niet weten waar Dré de afgelopen jaren zijn Snickers allemaal heeft ingestopt en daar ligt zij waarscheinenlijk ook regelmatig op te kluiven dus dan is een beetje hondenslijm op je huig niks vergeleken met die bacteriën kolonie onder zijn voorruit

Kees van Momma tot Smetvrees

als een hond op mijn bank zou zitten ooit, dan zou ik daar nooit meer op gaan zitten

Scooby Doo

Als Monique vaak genoeg zoent met haar hond, gaat ze op een gegeven moment vanzelf op haar handen en voeten lopen.

Spek_peter

Misschien heeft Dre ‘n goedkope facelift laten doen in Algerije ….

Rochel Ha6

Dree is inderdaad een hond ja. Deze kleuter kan misschien ook wel z’n eigen ballen likken. Beter wordt hij gecastreerd.