Metamorfose

Kylie Jenner openhartig over kritiek op uiterlijk: 'Werd nooit geaccepteerd'

2 maanden geleden / Aangepast: 2 maanden geleden / Beeld © Getty Images
Kylie Jenner openhartig over kritiek op uiterlijk: 'Werd nooit geaccepteerd'

Metamorfose

Kylie Jenner openhartig over kritiek op uiterlijk: 'Werd nooit geaccepteerd'

2 maanden geleden / Aangepast: 2 maanden geleden / Beeld © Getty Images Geschreven door RTL Boulevard
Geschreven door RTL Boulevard

Het is fans van Kylie Jenner (26) opgevallen dat de realityster de laatste tijd meer voor een ‘naturel look’ gaat. Waar ze eerder voor een dikke laag make-up en gekleurde pruiken ging, lijkt ze nu meer haar natuurlijke schoonheid te omarmen. En dat blijkt vooral te maken te hebben met de geboorte van haar zoontje Aire, vertelt ze in een interview met 'The New York Times'.

"Dan krijg je eindelijk je lichaam terug en dan realiseer je je dat alle trends zijn veranderd"

Kylie is inmiddels wel gewend dat haar uiterlijk onder een vergrootglas ligt. Nu ze een relatie heeft met Timothée Chalamet denken veel mensen dat hij de reden is van haar metamorfose. Timothée heeft namelijk vooral ex-vriendinnen gehad die er heel natuurlijk uitzien. Maar als Kylie door The New York Times wordt gevraagd naar deze geruchten, wuift ze dit weg.

Ze is zich naar eigen zeggen helemaal niet bewust van deze theorie, omdat ze vooral probeert te focussen op socialmediacommentaren die over haar bedrijven en producten gaan, niet over haar uiterlijk of privéleven. Kylie wijt haar nieuwe stijl vooral aan de geboorte van haar zoontje Aire. "Het duurt bij mij altijd even voordat ik mij na de geboorte van een baby weer mezelf voel. En dan krijg je eindelijk je lichaam terug en dan realiseer je je dat alle trends zijn veranderd."

Kylie vertelt tot slot dat ze zichzelf vandaag de dag accepteert zoals ze is. "Ik heb jarenlang het gevoel gehad dat mijn gezicht en uiterlijk niet werden geaccepteerd. Maar nu kan niets me nog kwetsen."

Kylie is al jaren succesvol. Maar wat maakt haar nu zo populair? Nikkie Plessen legt het uit:

RTL Boulevard
Kylie Jenner