Bekijk hier de eerste beelden van Fortnite, Chapter 5 – Seizoen 2: ‘Myths & Mortals’!

Later vandaag lanceert Epic Games een nieuw seizoen in Fortnite. Wat mogen spelers verwachten?

In bovenstaande trailer kunnen we de eerste beelden van het nieuwe seizoen zien. De Pandora’s Box is geopend op het Fortnite Battle Royale Island, en het heeft Olympus naar het strijdtoneel gebracht. De Olympische legendes, waaronder Hades en de dondergod Zeus, heersen nu over het eiland. De goden hebben hun mythologische krachten en wapens met zich meegenomen. Gelukkig kun jij deze mythische middelen nu tegen hen gebruiken in Hoofdstuk 5 Seizoen 2: Myths & Mortals!

Nieuwe locaties

Het nieuwe seizoen brengt natuurlijk weer veel nieuwigheden. Waar hebben de goden om verzocht? In de nieuwe trailer zien we onder ander Olympus en je kunt natuurlijk geen Olympus hebben zonder Mount Olympus. Dit majestueuze monument is de thuisbasis van Zeus en laat je altijd het gevoel hebben dat je in de gaten wordt gehouden.

Om naar “The Underworld” te gaan, steek je de rivier over bij Grim Gate, waar de driekoppige waakhond Cerberus op je wacht. Ga naar het westen van het eiland om deze mythische honden te confronteren! Voorbij de honden ligt het thuis van Hades: The Underworld. Ondanks de stromende beekjes is het land van deze stad bijna volledig uitgedroogd. De god van de oorlog, Ares, daagt je altijd uit voor een gevecht. Neem zijn uitdaging aan in de Brawler’s Battleground-arena ten zuiden van Mount Olympus. (Oh ja, Ares zal het outfit zijn van de April 2024 Crew Pack!). Dit zijn slechts enkele van de locaties die de goden naar het eiland hebben gebracht.

Nieuwe wapens

De goden zijn neergedaald met hun krachten en wapens, maar dat betekent niet dat jouw volgende gevecht in tragedie hoeft te eindigen. Maak je volgende strijd mythisch door hun krachten voor jezelf te gebruiken!

Word je eigen storm. Met de Thunderbolt of Zeus kun je de lucht in stijgen en bliksemschichten op je doelwit afvuren! Gebruik deze kracht wijselijk, want de Thunderbolt of Zeus heeft drie maximale ladingen met een cooldown tussen elke lading. Hoe krijg je deze elektriciteit? Pak deze mythische kracht op over het hele eiland of versla Zeus zelf.

Gesmeed door Hephaestus voor Cerberus, kan de Gatekeeper Shotgun snel drie agressieve schoten afvuren. Deze shotgun is het beste op korte afstand, dus schiet snel alle drie de kogels af om te laten zien dat je beet net zo erg is als je blaf! De Gatekeeper Shotgun is te vinden over het hele eiland, maar de mythische variant is alleen verkrijgbaar door Cerberus te verslaan.

Net als Hades zelf is de Harbinger SMG meedogenloos, zelfs als hij uitgeput is. Zeer nauwkeurig bij het eerste schot, maar heeft dramatisch verhoogde terugslag en spreiding naarmate er meer kogels worden afgevuurd. Maar dat weerhoudt hem er niet van om voluit te gaan. Vind de gewone versie over het hele eiland of de mythische versie door Hades te verslaan.

Chapter 5 – Seizoen 2

Het nieuwe seizoen gaat live op vrijdag 8 maart 2024. Het is nog niet bekend vanaf welk tijdstip het nieuwe seizoen te spelen is. Normaal gesproken zou het nieuwe seizoen vanaf 13:00 Nederlandse tijd live gaan, maar het ontwikkelteam van Fortnite is met onverwachtse problemen geconfronteerd waardoor de lancering langer op zich laat wachten. Meer hierover lees je hier.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties