Big Pharma en zijn shills moeten hun Covid-fictie aanpassen aan de feiten

1

Nu overal in de met mRNA gevaccineerde wereld mensen plotseling dood neervallen, terwijl oncologen melding maken van een enorme toename van kankersoorten, turbokankers die nog nooit eerder zijn aangetroffen, met onderzoeken die menstruatie- en vruchtbaarheidsproblemen bij met Covid-gevaccineerde vrouwen documenteren, met jonge kinderen die hartaanvallen krijgen, met een nieuwe vorm van bloedstolsels die op linguine lijken, met uitbraken van het Guillain-Barre-syndroom en neurologische aandoeningen, myocarditis, pericarditis, ruggenmerg- en hersenontstekingen, en elke andere vorm van gezondheidsverschrikking, is een gecontroleerde narratieve verklaring nodig, schrijft Paul Craig Roberts.

Big Pharma pakt het probleem aan door een verzameling van door hen omgekochte medische onderzoeken bij elkaar te brengen om het probleem toe te geven, maar het te bagatelliseren als ‘zeldzaam’.

Het lijkt erop dat Big Pharma een internationale studie heeft samengesteld door 21 medische “wetenschappers” die uit 99 miljoen gevaccineerde individuen concludeerden dat de mRNA-vaccins “zeldzame” schadelijke effecten hebben.

De studie concludeerde dat er ‘veiligheidssignalen’ (let op het eufemisme) bestonden voor alle mRNA-vaccins ‘voor myocarditis, pericarditis, het Guillain-Barre-syndroom en cerebrale veneuze sinustrombose. Er werden andere potentiële veiligheidssignalen geïdentificeerd die verder onderzoek vereisen. “ https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X24001270?via%3Dihub

Dit is misschien niet wat Big Pharma, de NIH, CDC, FDA en het corrupte, door geld gedreven Amerikaanse medische establishment wilden horen, maar de hoernalisten hebben het voor hen geregeld.

Jason Gale van Bloomberg News meldt dat de vaccinstudie verbanden heeft gevonden met nadelige gevolgen voor de gezondheid, maar dat het aantal gevallen klein was, wat “zeldzame gebeurtenissen” zijn.

De professionele leugenaar, Fact Check.org, rapporteerde: “Studie bevestigt grotendeels bekende, zeldzame bijwerkingen van het COVID-19-vaccin.”

Let op ‘grotendeels’ en ‘zeldzaam’. Met andere woorden: het falen van het ‘vaccin’ is geen probleem. Dat geldt ook voor de dodelijke gevolgen ervan, die meer mensen hebben gedood dan het virus zelf.

In de openingszinnen van de doofpotaffaire over het dodelijke ‘vaccin’ negeert factcheck.org de ‘zeldzame’ bijwerkingen met het valse argument dat het virus ‘wereldwijd miljoenen mensen heeft gedood en waarschijnlijk nog miljoenen meer zou hebben gedood zonder de komst van de vaccins. Er bestaat een brede consensus onder deskundigen en overheidsinstanties op het gebied van de gezondheidszorg dat de voordelen van COVID-19-vaccinatie groter zijn dan de risico’s.”

Met andere woorden, de factcheck hoeren liegen opzettelijk. Het is nu bekend en toegegeven dat het vaccin geen bescherming bood tegen Covid, overdracht niet voorkwam en dat het virus zelf niet erg dodelijk was, waarbij de meeste sterfgevallen voorkwamen onder oudere en zieke mensen met een aangetast immuunsysteem en onder mensen die geen effectieve en beschikbare behandelingen kregen en in plaats daarvan met beademingsapparatuur hun dood tegemoet werden gejaagd.

Wat is er gebeurd waardoor het karakter van de Amerikanen zo grondig is vernietigd dat ze voor geld liegen ten koste van de waarheid en de levens van mensen en het lef hebben om zichzelf “factcheckers” te noemen?

Advertisement

Er zijn hier enkele belangrijke dingen die onze aandacht vragen. Ten eerste geven de autoriteiten toe dat de onafhankelijke wetenschappers, de relatief weinige die niet op de loonlijst van Big Pharma en haar vazallen in de medische industrie staan, gelijk krijgen. De onafhankelijke wetenschappers zeiden zonder aarzeling dat de mRNA-‘vaccins’ de effecten zouden hebben die nu door een corrupt medisch establishment zijn erkend.

Ten tweede zijn er grote aantallen wetenschappers, artsen en hoernalisten die de waarheid voor geld zullen verkopen, zoals degenen die mensen die dagelijks doodvallen als “zeldzaam” omschrijven, terwijl dit overal in de gevaccineerde wereld gebeurt. Er was eens, lang geleden, wetenschap gefinancierd uit universiteitsbegrotingen. Nu wordt de wetenschap gefinancierd door externe belangen met agenda’s en is ze grondig gecorrumpeerd.

Ten derde is het geheel van de westerse media, incompetent in elk moeilijk onderwerp, tevreden met het gevoede verhaal en verspreidt het naar de bevolking die voor het tv-scherm zit, naar de NPA luistert of de New York Times leest.

Het resultaat is een bevolking die verstoken is van accurate en ware informatie en niet in staat is om dit te beseffen.

Amerikanen, en zelfs de hele westerse wereld, en misschien ook Rusland zelf, zijn voorbereid op de volgende georkestreerde pandemie.

Zal het een ebola-exemplaar zijn? Zo ja, wat is dan de rol van de Chinese wetenschappers in Canada die het ebolavirus illegaal naar Wuhan hebben gestuurd?

Canadees lab dat ‘s werelds dodelijkste virussen behandelt, verscherpt beveiliging nadat onderzoek heeft uitgewezen dat onderzoekers met connecties met de Chinese overheid en het Chinese leger toegang kregen en levend ebolavirus naar Wuhan STUURDEN: https://www.dailymail.co.uk/health/article-13159847/Canadian -virus-lab-security-chinese-overheid.html

Waarom overtreden westerse regeringen de wet en voeren ze illegaal onderzoek naar biologische oorlogsvoering uit? Waarom doet het Congres er niets aan?

Waarom weten de westerse volkeren het niet en kan het hen niets schelen?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Peter
Peter
1 maand geleden

Kern: ‘Nu wordt de wetenschap gefinancierd door externe belangen met agenda’s en is ze grondig gecorrumpeerd’

Geld ligt aan de wortel van wereldwijde problemen. Het dient te worden afgeschaft. Ruilhandel is duizend keer beter. Onderling vertrouwen nog veel beter. Doe waar je goed in bent en verlang niets terug. Anderen doen ook hun best voor jou. Alles staat of valt met logistiek – de reële economie. Het financiële kankergezwel daarboven stuurt alles wereldwijd in het honderd om een kleine kliek luciferians, die hun ziel aan de duivel hebben verkocht, eindeloos te bevoordelen.