anthony joshua vs francis ngannou

Waar kun je Anthony Joshua vs Francis Ngannou kijken of streamen?

Nieuwsmrt 08 , 11:43
Boksliefhebbers opgelet. Vandaag (vrijdag, red.) staat ons een spannende middag te wachten. Vanaf 17:00 kunnen we namelijk getuige zijn van een gevecht dat de geschiedenisboeken in gaat. Anthony Joshua en Francis Ngannou treffen elkaar in de ring, en het belooft niets minder dan spectaculair te worden.

Hoe laat begint Anthony Joshua vs Francis Ngannou?

Het toneel van dit titanengevecht is namelijk Riyadh, Saoedi-Arabië. Handig als je daar woont, minder als je vanuit Nederland wilt kijken. De Saoedi's lijken namelijk niet wakker te liggen van onze kijkcijfers. Met de start om 17:00 Nederlandse tijd is het de vraag of velen van ons dit spektakel live kunnen bijwonen zonder de baas teleur te stellen.

Beukwedstrijd

In aanloop naar het gevecht lijkt Anthony Joshua meer dan klaar te zijn voor zijn confrontatie met Ngannou. Met drie gewonnen gevechten op zak, straalt hij zelfvertrouwen uit. Dit gevecht belooft dan ook een ware krachtmeting te worden. Joshua heeft al even geen zwaargewicht van Ngannou's kaliber meer in de ring gehad, wat de spanning alleen maar doet stijgen.

Waar kun je  Anthony Joshua vs Francis Ngannou kijken?

De bokspartij is helaas niet op de Nederlandse televisie te zien. Om de twee zwaargewichten in actie te zien ben je aangewezen op DAZN, waar je de wedstrijd als pay-per-view voor 19,99 euro kunt kopen.