'Feyenoord-lijst wordt langer: Jahanbakhsh en captain staan mogelijk voor exit'

'Feyenoord-lijst wordt langer: Jahanbakhsh en captain staan mogelijk voor exit'

7 maart - 17:52
50

Niet alleen Dávid Hancko, Lutsharel Geertruida, Quilindschy Hartman, Mats Wieffer en Santiago Gimenez zouden Feyenoord deze zomer kunnen verlaten. Volgens 1908 is er ook belangstelling voor Gernot Trauner. Daarnaast is een vertrek van Alireza Jahanbakhsh waarschijnlijk.

Voetbal International meldde eerder deze week dat Feyenoord voor een 'renovatie' staat, nu meerdere steunpilaren zouden kunnen vertrekken uit De Kuip. Daar komen nu de namen van Trauner en Jahanbakhsh bij, als we 1908 mogen geloven.

Trauner draagt dit seizoen de aanvoerdersband, maar kwakkelt met zijn fysieke gesteldheid en is in de tussentijd voorbijgestreefd door Thomas Beelen. In het buitenland heeft hij opties, klinkt het. Vanuit de Major League Soccer worden er 'lijntjes geworpen' naar de Oostenrijkse verdediger (32), terwijl 'een club uit Londen' het ook in hem ziet zitten. Concreet lijkt het nog niet.

Een exit van Jahanbakhsh is dichterbij. De dertigjarige Iraniër heeft een aflopend contract, met een optie voor een extra jaar. Feyenoord is onder de huidige voorwaarden echter niet van plan om te verlengen. Drie jaar geleden kwam hij over van Brighton & Hove Albion. Dit seizoen speelt de voormalige Eredivisie-topscorer een bijrol.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met Ali Boussaboun!