Uit eerste hand

Dit verdient Famke Louise met verkoop van haar lichaam

Binnen twee dagen heeft Famke Louise al een mooi bedrag weten op te strijken voor het verkopen van haar lichaam. Naar alle waarschijnlijkheid ligt dit bedrag nog hoger.

Famke Louise op ‘exclusief platform’

Het nieuws dat Famke Louise ‘exclusieve’ content ging maken werd als eerste bekendgemaakt door Yvonne Coldeweijer op Instagram. Ze was de zangeres dus voor. Uiteraard werden haar foto’s op een platform, waarbij de foto’s achter een betaalmuur zitten. Bovendien wist Yvonne te vertellen dat ze niet volledig uit de kleren zal gaan.

Voor de volgertjes die hoopten op een spannend gesprek met Famke, hebben het mis, want ze heeft zich aangesloten bij een management dat haar account zal beheren. Ze hoeft dus alleen maar de foto’s en video’s aan te leveren. Ze zal zelf niet actief zijn op het platform, dus als je dacht een gezellig praatje te maken met Famke, zul je teleurgesteld worden. Famke deelde al een opvallende tekst op haar Instagram Story, waarin het lijkt alsof ze zichzelf al probeert in te dekken voor alle kritiek die ze zal krijgen. “Het maakt me doodongelukkig om gevangen te zitten in mijn eigen hoofd en dat je je continu moet inhouden omdat je bang bent voor de mening van anderen. Ik ben gewoon een rebel.”

Dit verdient Famke Louise met verkoop van haar lichaam

De foto’s waar men geabonneerd voor moet zijn, worden ruim 300 keer geliked. Ervan uitgaande dat niet alle abonnees de foto’s liken ligt dit aantal dus hoger dan ‘slechts’ 300 abonnees in twee dagen tijd. Als ervan uitgegaan wordt dat de helft de foto’s liked, zou het aantal abonnees op 600 zitten, dit is natuurlijk een schatting. Famke Louise haar puberale volgertjes kennende, ligt het ongetwijfeld nog een stuk hoger. Maar als er 600 mensen geabonneerd zijn op haar accountje, heeft ze alsnog ruim twintig duizend euro ‘verdiend’. Liken al haar abonnees haar foto, dus 300, dan heeft ze inmiddels al tienduizend euro op zak.

Het is tamelijk bizar dat haar volgertjes 35 euro per maand betalen om Famke in haar pyjama te zien. Bovendien zijn er ook nog mensen die losse foto’s kopen zonder geabonneerd te zijn. Mocht ze niet snel overstappen op ‘exclusievere’ content, zullen er ook ongetwijfeld veel volgers hun abonnement opzeggen.

15 reacties

Kijkwijzer

Voor het eerst nieuws Na de uitzending …. kijkcijfertjes en donateurs dalen al meteen dus na de belachelijke uitzending

Spekpeter

Het zal je kind maar wezen …

Nico Jansen

Laatste zin “zullen er ook ongetwijfeld veel volgers hun abonnement opzeggen”,. net zoals roddelpraat dus 🙂

Anja

Roddelpraat is voor Laaggeleterde !!!!!!!!

Gino

Leuk voor dat kind zo een moeder.

Hersencellen tellen

Famke Louise heeft een leerachterstand.
Dat is een ander woord voor retard of achterlijke. Goed van haar dat ze zelf haar geld verdient. Soortgelijke vrouwen wonen met begeleiding en werken in de sociale werkplaats.

Arno

Wie heeft er tijdens het b3ffen wel eens een touwtje in zijn mond gehad?

Natnek

M-u-d-s-h-a-r-k spelt Mudshark. En dat is zij.

Clarence Seedorf

ik bied 1 kfc bucket.

White Power Woensdag

Goyimtv . com

WLM

Vies wijf.

Bonkie

In je r33t famke !
8===¢ *

K@nkeRoos

wat een k@nkersite en k@nker uitzending met k@nkernieuws van andere media en dan ook nog k@nker Kevins die deze k@nkerzooi steunen

Scooby Doo

Een geschaafde en gelakte ‘plank’ bij de bouwmarkt is een stuk goedkoper en mooier.

Floris W.

Voor een foto van haar gebleekte anjer, overweeg ik vanmiddag bij moeders te lunchen en een voorschotje kleedgeld te vragen.