AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

“Ik los de oorlog tussen Rusland en Oekraïne in één dag op”: de grote verkiezingsbeloftes van Trump op een rijtje

Donald Trump zal het opnemen tegen huidig president Joe Biden tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november – net zoals in 2020. De voorbije maanden maakte hij al grote beloftes, maar zonder al te veel details. Van het afschaffen van Obamacare tot vliegende auto’s in ‘Freedom Cities’: we sommen enkele van zijn opmerkelijkste uitspraken over zijn mogelijke tweede termijn op.

50 reacties

  • Polutnik Ronald

    2 maanden geleden
    Hij zal niets kunnen stoppen , alleen als Rusland volledig weg is uit het Oekraïne grondgebied .Dan kan er vrede komen en anders niet . Die poetin weet dat Trump niet zo helder is van geest daarom is het wel zijn vriend die Trump .
  • Georges Pelgrims

    2 maanden geleden
    Tis onbegrijpelijk maar het lijkt erop dat ze oorlog willen eentje die onze planeet weer naar het begin van ons bestaan zal brengen.
  • Sito Van Magentis

    2 maanden geleden
    Dat riep ie vorig jaar al, maar het is nog steeds oorlog. Waarom belt ie Poetin niet op? Hij is toch zo goed bevriend met Poetin? Poetin luistert toch zeker wel naar Trump? Of is het een loze verkiezingsbelofte van Trump. Elke dode die nu nog val komt op het conto van Trump. Per slot van rekening heeft hij beloofd om de oorlog te stoppen binnen 24 uur.
  • Johnny Renders

    2 maanden geleden
    ik hou mijn hart vast voor de Staal industries als DT terug de touwen vast heeft in de VS.
  • frank maesen

    2 maanden geleden
    het enige wat trump wil is zijn kapitaal veilig stellen en die amerikanen zien het niet