Özgür M. (42) zou met zijn Mercedes zijn ingereden op de auto van Peter Bloemink. Daarna volgden de fatale schoten.
Volledig scherm
PREMIUM
Özgür M. (42) zou met zijn Mercedes zijn ingereden op de auto van Peter Bloemink. Daarna volgden de fatale schoten. © Frans Paalman / Ruben Meinten/Persbureau Heitink

‘Nu zijn twee gezinnen kapot’: slepende ruzie na onschuldig akkefietje leidt tot bruut schietincident in Zwolle

Met videoEen wanhoopsdaad. Zo zien de naasten van schutter Özgür M. (42) het. De man schoot woensdag op klaarlichte dag ondernemer Peter Bloemink (44) dood in Zwolle. Volgens de familie M. heeft het slachtoffer ze jarenlang hardnekkig gestalkt en geïntimideerd. Politie en gemeente hebben meermaals bemiddeld.

41 reacties

  • Eric Slegtenhorst

    2 maanden geleden
    Dit is een extreem voorbeeld van beide mannen die emotioneel onvolwassen zijn....
  • Brinkhuizen

    2 maanden geleden
    @Hans Jansen, zo werkt het niet een eigen verhaal maken. De man laat een gezin achter, een partner die haar man niet wil missen en een stel kinderen die zonder vader verder moet. Dat zijn de feiten. En die zijn in en in triest!
  • F Van Limbeek

    2 maanden geleden
    ik lees al dagen lang het relaas van de familie van de dader die steeds weer in de slachtoffer rol kruipen. Even de feiten: Haar man is eerder veroordeeld wegen mishandeling van het latere slachtoffer. Haar man is blijkbaar in het bezit van een vuurwapen(ook stafbaar) en dus niet vies om deze ook te gebruiken. Hij zoekt zijn slachtoffer op, rijdt deze klem en schiet hem dood. Dit lijkt mij toch moord met voorbedachte rade. Politie en Justitie doe uw werk.
  • wil meuleman

    2 maanden geleden
    Gerrit van van Gelder ,helemaal met je eens ,kwam over al mee weg!!
  • Gerrit van van Gelder

    2 maanden geleden
    Han Jansen ben het helemaal met jou eens die Bloemink had ook geen schone handen