Spanje: Soldaten en politieagenten ‘veranderen van geslacht’, krijgen veel meer geld, promoties en andere voordelen

3

Een korporaal in het Spaanse leger heeft onthuld hoe een administratieve geslachtsverandering onder de nieuwe Spaanse Transwet ervoor heeft gezorgd dat hun pensioen is gestegen, dat de kinderbijslag is ontgrendeld omdat ze nu als ‘moeder’ worden erkend, en dat ze een verhuizing naar een privékamer in de kazerne hebben vergemakkelijkt met een eigen badkamer.

El Español:

“Van buitenaf voel ik me een heteroseksuele man. Maar van binnen ben ik een lesbische vrouw, en dat overheerst. Daarom heb ik de juridische verandering doorgevoerd om vrouw te zijn”, zegt de 35-jarige Roberto Perdigones (Headerafbeelding) in een interview met de onlinekrant.

Dit was altijd heel voor de hand liggend. Maar het leek erop dat de enige persoon die er misbruik van maakte die dikke incel was die zich bij de studentenvereniging aansloot en zich begon af te trekken onder de douche.

Nu profiteren serieuzere mensen eindelijk van de kansen die de tranny-agenda biedt, en krijgen ze dat geld.

The Telegraph:

Spaanse soldaten en politieagenten veranderen van geslacht om toegang te krijgen tot voordelen die bedoeld zijn voor vrouwen, zo blijkt uit een onderzoek.

De linkse regering van Spanje heeft in 2022 een wet inzake zelfidentificatie ingevoerd die het eenvoudig maakte om formeel over te stappen, terwijl tegelijkertijd de voordelen voor vrouwen in het leger en de veiligheidstroepen werden vergroot.

Goed.

Sinds de verandering werd ingevoerd, zijn op het Spaanse grondgebied van Ceuta in Noord-Afrika 41 mannen vrouwen geworden . Slechts vier van dat aantal hebben hun naam veranderd.

Volgens een rapport in de onlinekrant El Español is de overgrote meerderheid van de 37 nieuw geregistreerde vrouwen werkzaam bij het leger of de politie.

Roberto Perdigones, een legerkorporaal die zich het afgelopen jaar als vrouw heeft geregistreerd, verdient nu meer geld en woont in superieure accommodatie.

Dit is zo grappig op zoveel verschillende niveaus.

Het doet mensen zich zeker afvragen: “Waarom krijgen vrouwen überhaupt al deze speciale privileges?”

“Van buiten voel ik me een heteroseksuele man, maar van binnen ben ik lesbisch. En het is dat laatste dat telt. Dit is de reden waarom ik de wettelijke verandering heb doorgevoerd om een ​​vrouw te worden”, vertelde korporaal Perdigones, die nog steeds een baard draagt, aan El Español.

Bronnen dicht bij de veiligheidstroepen van Ceuta zeiden dat mannelijke agenten hun wettelijke geslacht veranderen in de hoop promotie te krijgen.

Korporaal Perdigones zei dat “positieve discriminatie” een stimulans was om vrouw te worden.

“Omdat ik van geslacht ben veranderd, heb ik te horen gekregen dat mijn pensioen is gestegen omdat vrouwen meer krijgen om de ongelijkheid te compenseren. Ik krijg ook 15 procent meer salaris omdat ik moeder ben”, zei hij.

De korporaal legde uit dat hij van plan was een aanklacht in te dienen voor de gedeelde voogdij over zijn 16-jarige zoon, omdat hij dacht dat zijn nieuwe geslachtsstatus hem betere kansen zou geven bij de rechtbank.

Advertisement

Dat is geweldig.

Het rechtssysteem in de westerse landen geeft vrouwen letterlijk automatisch kinderen, tenzij je iets buitengewoons kunt bewijzen, zoals dat ze een hardcore junkie is die intraveneuze drugs gebruikt.

Maar als er twee moeders zijn, moet je de competentere moeder kiezen, toch ?

Ik denk niet dat er veel vraag zal zijn over wie hier de competentere moeder is.

Nadat hij afgelopen zomer van geslacht was veranderd, arriveerde korporaal Perdigones in de kazerne met langer haar dan voor mannen is toegestaan, en oorbellen, die mannelijke soldaten niet mogen dragen.

“Ik heb zelfs een privékamer in de kazerne, helemaal voor mezelf, met een eigen badkamer. Dit komt omdat ik niet met mannen kan omgaan omdat ik een vrouw ben, en ik vond het niet gepast om met biologische vrouwen om te gaan uit respect voor hen.”

Deze jongens moeten deze interviewvragen via e-mail beantwoorden. Ze konden dit op geen enkele manier rechtuit zeggen zonder in lachen uit te barsten.

Het is zo, zo grappig.

En ik ben zo blij dat dit eindelijk gebeurt, dat mannen eindelijk deze voordelen krijgen die al jaren voor hen beschikbaar zijn.


Elon Musk heeft mijn twitter-account vermoord. Volg mijn nieuwe account HIER.


Neem uiteraard geen hormonen en draag geen dameskleding, maar als je de mogelijkheid hebt van “van buiten voel ik me een heteroseksuele man, maar van binnen ben ik lesbisch”, dan ben je gewoon dom om dat niet te accepteren. Het is gratis geld, het zijn speciale rechten, het zijn promoties, het zijn allerlei dingen die daar gewoon liggen te wachten tot je het in ontvangst neemt. Het kost absoluut niets.

Ga er voor ! Win sportcompetities voor dames. Win het damesschaak. Win alles voor vrouwen. Als je ouder en gescheiden bent, zorg dan dat je je kinderen terugkrijgt.

‘Edelachtbare, het is duidelijk dat ik de meest competente van de twee moeders van mijn zoon ben. Ik verdien de volledige voogdij, en die andere moeder zou mij kinderalimentatie moeten betalen.’

Niemand zal je ondervragen, en als ze dat ooit doen, kun je vage bedreigingen gaan uiten over rechtszaken en zal elke werkgever of organisatie zich onmiddellijk overgeven .


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Vader draait Woke teringlijers een loer: Identificeert zich als vrouw om de voogdij over zijn dochters te behouden na de scheiding van zijn ontrouwe vrouw

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Qvic
Qvic
1 maand geleden

Het is totaal doorgedraaid, wie verzint deze waanzin. Dus als jij verklaard lesbisch te zijn als man en daarom je zelf bij de autoriteiten aangeeft om van geslacht te veranderen op papier. Dat je dan alle privileges krijgt van een vrouw.

John
John
1 maand geleden
Antwoord aan  Qvic

Vrouwen denken dat mannen meer rechten hebben, maar ze kunnen nooit een voorbeeld geven.
Dit artikel bewijst dat vrouwen meer rechten hebben dan mannen.

Researcher
Researcher
1 maand geleden

Het einde moet toch wel echt nabij zijn denk ik…Dit is toch gewoonweg compleet krankzinnig ?