Gerucht uit Engeland: 'Twee Premier League-clubs zeer geïnteresseerd in Timber'

Gerucht uit Engeland: 'Twee Premier League-clubs zeer geïnteresseerd in Timber'

7 maart - 10:20
36

Quinten Timber zou zijn broer Jurriën zomaar eens achterna kunnen gaan naar de Premier League. Althans, dat beweert het Britse HITC. De middenvelder van Feyenoord zou er goed opstaan bij Tottenham Hotspur en Newcastle United. 

'Exclusief: Tottenham Hotspur geïnteresseerd in zeer getalenteerde broer van Arsenal-ster' koppen de Engelsen, die wijzen op het sterke seizoen van Quinten. 'Vorig seizoen legde hij beslag op de Nederlandse titel, dit seizoen presteert hij met zes goals en zes assists goed in het team van Arne Slot.'

Daar waar Arsenal met Jurriën al één van de Timber-broers heeft ingelijfd, zou aartsrivaal Tottenham Hotspur Quinten 'nauwlettend' in de gaten houden. Ook Newcastle United, dat met de verhuurde Yankuba Minteh al voet aan de grond heeft in Rotterdam, zouden met bovengemiddelde interesse naar de middenvelder van Feyenoord kijken. 

'Het is overduidelijk dat de scouts van Newcastle lovende rapporten hebben uitgebracht', klinkt het. Bij The Magpies staan Lutsharel Geertruida en Santiago Gimenez er bovendien ook goed op, aldus HITC. Ook Arsenal zou Quinten in de gaten hebben gehouden toen ze broer Jurriën wegplukten bij Ajax. Die interesse lijkt echter het minst concreet. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met Ali Boussaboun!