Uit eerste hand

Jan Roos: Gordon is een waardeloos mens

jan roos column

Als je de uitzending van gisteren hebt gezien weet je het ook. Die Gordon is de grootste hond van het land. Ik noemde hem altijd bipolaire junk, maar dat is veel te vriendelijk voor dit stuk stront. Hij is naast geestesziek een intrinsiek slecht mens. En ik zal uitleggen waarom.

Jan Roos: Gordon is een waardeloos mens

Ik krijg honderden mails van mensen die Dennis Schouten willen redden. Dat kan natuurlijk niet, want hij is de enige die daadwerkelijk iets aan zijn eigen gemoedstoestand kan doen. Het gaat van verschillende soorten verboden middelen, langs allerlei vreemde hobby’s en therapieën tot en met uit de kast komen. Juist dat laatste is voor veel mannen van de herenliefde een drijfveer om Dennieboy tot nieuwe inzichten te brengen. Juist dat laatste is wat, volgens mij dan, Gordon ertoe bracht om hem de hele week lastig te vallen met allerlei jankverhalen over zichzelf. Goor wilde pas echt dood. Goor was pas echt depressief. Goor had pas echt een moeilijk leven. Goor had pas echt verdriet. We kunnen er veel etiketten opplakken, maar als je iemand wil redden door het allemaal over jezelf te hebben is er wel wat goed mis. Iemand ligt in een wak te verzuipen en het enige wat je doet, is jezelf ernaast gooien en nog harder roepen dat je bijna kopje onder gaat. Dan ben je wel heel erg egocentrisch, me dunkt.

Jan Roos: “We kunnen er veel etiketten opplakken, maar als je iemand wil redden door het allemaal over jezelf te hebben is er wel wat goed mis.”

Gordon wilde een documentaire maken hoe hij en Dennis op zoek naar geluk zouden gaan. Op het moment dat ie afzei om in Roddelpraat te komen zitten vertelde hij in hetzelfde bericht ook dat die docu er niet komt en dat ons Dennis het allemaal zelf maar uit moet zoeken. Als klap op de vuurpijl blokkeerde hij hem gelijk. Dan ben je zo’n verschrikkelijk slecht mens. Het is alsof je een zeehondje wil redden van de jacht, maar op het laatst moment het beestje zelf doodschopt omdat je een telefoontje krijgt. Gordon is een walgelijk figuur. Ik durf te zeggen, zonder schroom, dat ie nooit meer welkom is bij ons. En ja, ik weet hoe grappig dat klinkt.

13 reacties

boer Harms

Het gekke is dat Gordon moord en brand schreeuwt als hij zelf hulp nodig heeft, maar als het dan weer ietsje beter gaat, smijt hij de deur dicht in je gezicht. Eigenlijk geen aandacht meer aan besteden deze ……hond.

blonde krullenbol *

Ik zag dat Gordon zijn oude schapenkapsel van vroeger weer terug heeft, en nou zijn stem nog.

Floris

Je bent zelf een waardeloos mens bolle

Official Peter G

Snap gordom wel ik zou ook niet tussen 2 nichten voor een green screen gaan zitten zeker op een stoel waar nicolleke en floris wyers op gezeten hebben met al hun soa’s

Sterre

Jan is geen nicht maar stinkt wel enorm naar poep

Roberto

Gordon is net een dr0l die je niet doorgespoeld krijgt.
Een aambei die steeds terug blijft komen.
Gaat heen Gordon!!
Kksssttt!!

Muradje

Ik ben ontzettend nieuwsgierig wie de mensen zijn die Jan en Dennis alle kwaad toewensen, op velerlei manieren. Zijn dat de gefrustreerde BNers die door de heren wel eens zijn aangepakt. Je kun hier anoniem alles roepen. Dus…..

Scooby Doo

Ik heb gisterenavond mijn winnende lot geïncasseerd bij een wedkantoor dat Gordon niet in de uitzending zou komen. Zojuist is een half miljoen op mijn bankrekening bij geschreven. Volgend jaar komt nog wel even de belastingdienst langs. Ik wil nog een keertje wedden over Gordon. Dit bevalt mij namelijk uitstekend!

Hans K. jr

Exact hoe iemand met manische depressies leeft. Die leeft in een achtbaan. Gordon is het steriotype-voorbeeld van deze beperking.

Donald Trump

Laat Roddelpraat een groot feest organiseren als de BPCJ zijn derde zelfmoordpoging tegen alle verwachtingen in, dan toch een groot succes blijkt.

Ik ben zeker van de partij.

Lange Frans

kijk goed naar de foto’s zijn Jan Roos en Gordon Heuckelroth niet gewoon 1 en dezelfde persoon? #durfnatedenken.

Natnek

Vieze vuile gore stinknicht is die goordon. Maar ik had niets anders verwacht van hem.

Knir,knar,knor zegt Roos

Dat Jan Roos die iemand een waardeloos mens noemt is wel heel erg grappig. Roos de mislukte politicus en presentator van een roddelprogrammaatje voor zwakbegaafden.