REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Lezers over Trump als presidentskandidaat: ‘De Verenigde Staten hebben hem nodig’

De KwestieDonald Trump (77) is na de voorverkiezingen de presidentskandidaat van de Republikeinen. Dus draaien de Amerikaanse verkiezingen in november om de strijd tussen hem en de Democratische presidentskandidaat Joe Biden (81). Wij vroegen onze lezers in de dagelijkse rubriek de Kwestie: wat vind je ervan dat Trump presidentskandidaat is en dus kans maakt om president van de Verenigde Staten te worden?

102 reacties

  • John Henraath

    1 maand geleden
    hij heeft al aangegeven inde campagne wat hij voert dat hij alle Amerikaanse leger terug te roepen en Oekraïense niet meer wilt gaan steunen dat de Russische leger en de Oekraïense leger zelf uit willen vechten en onthoudt die Trump is goed bevriend met Poeting dus nogmaals ik hou me hart vast als hij over nieuw president gaat wordenwat ik wel van uit ga jammer genoeg
  • John Henraath

    1 maand geleden
    zo enen als Trump moet gewoon geen president worden er zou een verbod moeten komen om hem als president weer te worden want wat hij allemaal op zijn kerfstok heeft hoor gewoon geen president meer te zijn maar ja de Amerikanen denk dat als hij weer over nieuw president word dan word Amerika weer great zo als hij het zelf roept en al die Amerikanen of de meeste trappen er weer in nou als hij weer president word dan hou ik mijn hart vast want hij heeft al aan gegeven
  • Bram Riethoff

    2 maanden geleden
    Ik vind het bizar dat er nog altijd mensen zijn die iemand steunen die niets anders doet dan liegen en bedriegen. Hij zegt eerst iets, om een uur later precies het omgekeerde te zeggen en dan te beweren dat hij dat eerste niet gezegd heeft. zo iemand is volkomen onbetrouwbaar. hij heeft ook nog geen greintje fatsoen.
  • PMH Pranger

    2 maanden geleden
    Mocht Trump veroordeeld worden m.b.t. de J6, kan hij daartegen beroep aantekenen. Mocht hij daarna als president gekozen worden, kan hij zichzelf (en GOPs welke mede verantwoordelijk zijn) onvoorwaardelijk pardon verlenen. Dan scoort UsA zeer hoog in de lijst van bananen-republieken.
  • gert meijboom

    2 maanden geleden
    Mij lijkt dat het grootste probleem is dat mocht hij gekozen worden hij nooit meer uit eigen beweging het Witte Huis zal verlaten want de man accepteert gewoon geen verlies. Hij denkt nu nog steeds dat hij eigenlijk gewonnen had, gevaarlijk ventje die Trump, seniel ventje die Biden. Amerika heeft afgedaan als leading nation, de toekomst ligt bij de Aziatische landen.
  1. Lezers over biergooien bij wielerwedstrijd: ‘Opsporen en vervolgens 1000 euro boete’

    Lezers over biergooien bij wielerwed­strijd: ‘Opsporen en vervolgens 1000 euro boete’

    Na het voetbal en de muzieksector krijgt nu ook het wielrennen ermee te maken: biergooien. Zondag moest de uiteindelijke winnaar van de Ronde van Vlaanderen, Mathieu van der Poel, zich door ‘stortbuien’ van bier manoeuvreren om de finish te bereiken. Ook werd door toeschouwers naar hem gespuugd en gejoeld. De organisatie hoopt de daders te vinden en te straffen. In het Meddo ging dit weekeinde de dure apparatuur van het muziekfestival kapot door bierdouches.