KIJK. Russische propagandisten vragen zich weer af welke Europese steden ze eerst zullen bombarderen: “Parijs of Marseille? Ik kan niet kiezen”

Er wordt op de Russische staatstelevisie weer volop gediscussieerd over welke Europese steden Rusland als eerste moet platbombarderen. De beruchte presentator en oproerkraaier Vladimir Solovyov leek tijdens zijn talkshow op ‘Rusland-1' niet te kunnen kiezen.

47 reacties

  • Ruben Leenknecht

    2 maanden geleden
    ik zou niet te lang wachten of jan oorlog nog jaren duren en hopen met vredegesprek met wereldrechtbank.
  • Gunter Van Otterdijk

    2 maanden geleden
    Zoals mijn leraar frans destijds zei; “als het eens zover is ga ik buiten zitten met een drankje en sigaretje!” Ik ga zijn raad opvolgen. Uit een bunker komen een paar weken later lijkt me een minder leuk idee!
  • Jurgen Meurs

    2 maanden geleden
    Dit kan dan wel maar als de Franse president het heeft over troepen in Oekraïne staan ze op hun achterpoten. Ik hoop maar dat Rusland beseft dat hun militaire kracht al niet genoeg was om Oekraine eronder te krijgen laat staan het willen opnemen tegen de wereld.
  • Gerry Cle

    2 maanden geleden
    De schrik voor wapenleveringen aan Oekraïne zit er duidelijk in bij die grapjassen.
  • Carlo Neutelaers

    2 maanden geleden
    Kan je dit nu volwassen en helder denkende mensen noemen? Dat zijn toch een stel fantaserende pubers. Die weten ook niet meer van welk hout pijlen maken me dunkt.