Amerikaans vrachtschip getroffen door de Houthi’s, staat op het punt te zinken – Voor het eerst zijn er doden bij een aanval

2

Operatie Prosperity Guardian van staatsgreep-pleger Biden om schepen te beschermen tegen Houthi-aanvallen is een complete mislukking.

Bij het laatste incident is een vrachtschip betrokken dat door ten minste één ballistische anti-scheepsraket is getroffen in de Golf van Aden, vlakbij de Straat van Bab al-Mandab.

“Twee doden en zes gewonden bij een Houthi-raketaanval op de MV True Confidence, een schip van Liberia, in de Rode Zee vandaag, aldus twee Amerikaanse functionarissen”, aldus Politico’s Pentagon-verslaggever Lara Seligman op X.

Seligman zei: “Dit zijn de eerste dodelijke slachtoffers van de Houthi-campagne tegen de internationale zionistische scheepvaart sinds november.”

Een bron van het Amerikaanse ministerie van Defensie vertelde de journalist dat er op het moment van het incident “geen Amerikanen aan boord waren” van het schip.

“De 23 bemanningsleden werden gedwongen het schip te verlaten, dat beschadigd was maar nog niet is gezonken”, zei ze.

Seligman voegde hieraan toe: “Coalitieoorlogsschepen hebben gereageerd en beoordelen de situatie”, waaronder een “Amerikaanse kruiser met geleide raketten.”

De bemanning van de bulkcarrier True Confidence verliet het schip.

Dit geeft aan dat het schip op het punt staat te zinken en ernstig beschadigd is, en dat het het eerste Amerikaanse schip zou zijn dat door de Jemenieten tot zinken zou worden gebracht.


Elon Musk heeft mijn twitter-account vermoord. Volg mijn nieuwe account HIER.


Als het schip zinkt zou dat het tweede schip zijn dat de Houthi’s kelderen, nadat ze eerder al de Britse Rubymar naar de zeebodem gestuurd hebben.

Binnenkort een Amerikaans oorlogsschip kelderen ?

Southfront:

De Houthi’s (Ansar Allah) in Jemen maakten op 5 maart bekend dat ze meerdere raket- en drone-aanvallen hadden gelanceerd op twee oorlogsschepen van de Amerikaanse marine in de Rode Zee.

“We voerden een kwalitatieve militaire operatie uit, gericht op twee Amerikaanse oorlogsschepen in de Rode Zee. De operatie werd uitgevoerd met een aantal marineraketten en drones”, zei de militaire woordvoerder van de Houthi-brigade, generaal Yahya Sarea, in een verklaring. “Onze strijdkrachten zullen niet aarzelen om de aanvallen op alle vijandige doelen uit te breiden ter ondersteuning van het Palestijnse volk in de Gazastrook, maar ook als reactie op de Amerikaans-Britse agressie tegen ons land (Jemen).”

Het US Central Command (CENTCOM) maakte later in een verklaring bekend dat zijn strijdkrachten op 5 maart één anti-scheepsballistische raket en drie onbemande luchtsystemen voor eenrichtingsaanvallen hadden neergeschoten, gelanceerd vanuit de door de Houthi’s gecontroleerde gebieden van Jemen richting USS Carney in de Rode Zee. Volgens het commando zijn er geen gewonden of schade aan het schip.

We zouden de Houthi’s moeten steunen. Er komen genoeg Amerikaanse en Engelse vracht- en oorlogsschepen door onze Noordzee en het Nederlandse leger en de marine hebben toch niets te doen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Houthi’s zeggen dat ze Britse schepen zullen blijven laten zinken omdat Groot-Brittannië een degeneraat rotland is

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
1 maand geleden

Tobias Langdon schrijft over Blair, Obama en Macron: drie anti-blanke marionetten van de internationale samenzweerders, met een mysterieus privé-leven:

https://www.unz.com/article/meet-blobamacron-three-gentile-narcissists-with-one-jewish-agenda/

Frans H
Frans H
1 maand geleden
Antwoord aan  Hagar

Mooi stuk, Hagar en dit commentaar ook, hahaha.

Obama is gay and his wife is a transvestite. His mother was a whore who liked “BBC.”
Macron is also gay and his wife is also a transvestite. I have no info on his mother, but judging on some pictures that came out he seems to like “BBC” himself.
I don’t know much about Blair’s background, but he’s such a disgusting character, I don’t even want to find out.
Anyway, it seems “they” choose the worst, most compromised people on purpose. Also, it’s mostly gays and women (or non-white foreigners). Almost all “Western” “leaders” today are either gay, women or non-white foreigners.