Links: Max en vader Jos Verstappen.
Rechts: Onze F1-expert Joost Bolle die de situatie bij Red Bull analyseert.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Max en vader Jos Verstappen. Rechts: Onze F1-expert Joost Bolle die de situatie bij Red Bull analyseert. © Photo News / RV

Het Red Bull-schandaal, deel 2. De Verstappens kunnen niet meer terug: hoe Horner-gate einde van Red Bull kan betekenen

REEKSDe chaos bij Red Bull is niet meer te overzien. Horner-gate kan zomaar het einde van Red Bull als topteam in de Formule 1 betekenen, ziet onze expert. Maar ook: waarom Max Verstappen en papa Jos nu niet meer op hun stappen kunnen terugkeren...

21 reacties

  • Coen Hogervorst

    2 maanden geleden
    Wolff is een wolf in schaapskleren. Heel wss zit hij achter al deze heisa. De Jos zou beter wat dimmen. Dat hij met Toto gaat lunchen is al zeer verdacht.
  • Christa van Lierop

    2 maanden geleden
    Ik krijg sterk de indruk dat de media (in het bijzonder de Engelse) dit allemaal sterk opblaast voor de sensatie en de krantenverkoop. Wat is er bijzonder aan Jos Verstappen en Toto Wolff met elkaar praten, iedereen in dit wereldje praat met elkaar. Overigens, Max is volwassen en tekent zelf een contract en niet zijn vader. Wanneer Max weg zou gaan dan zie ik hem eerder naar Aston Martin-Honda gaan, die motor ken hij al.
  • Roland Jeronimus

    2 maanden geleden
    Stop, terug naar start. De-escaleren, professioneel bemiddelen en de neuzen dezelfde kant op.
  • Eddy Willems

    2 maanden geleden
    Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat Mercedes in de persoon van Toto Wolff in dit verhaal mee aan de knoppen draait. Ook bij de pers.
  • Hans Bolsens

    2 maanden geleden
    Vergeet niet dat er een invloedrijke Wolff zich schuil houdt. Hij wil Max kost wat kost in een Mercedes en heeft er alles voor over. Wie is de anonieme stoker?