Kahn gebeuren

Cherry-Ann Person voelt vooroordelen over relatie met Roland Kahn

2 maanden geleden / Aangepast: 2 maanden geleden / Beeld © ANP
Cherry-Ann Person voelt vooroordelen over relatie met Roland Kahn

Kahn gebeuren

Cherry-Ann Person voelt vooroordelen over relatie met Roland Kahn

2 maanden geleden / Aangepast: 2 maanden geleden / Beeld © ANPGeschreven door RTL Boulevard
Geschreven door RTL Boulevard

Cherry-Ann Person (36) is al een behoorlijke tijd gelukkig met haar partner Roland Kahn (71). De twee hebben inmiddels zelfs een dochtertje, genaamd Jayla. Toch voelt Cherry-Ann regelmatig dat er vooroordelen zijn over het feit dat ze een oudere partner heeft. Dat zegt ze in gesprek met 'Beau Monde'.

"Weet je wat het is? Ik lijk jonger dan ik ben"

"Lopen wij samen een restaurant in, dan voel ik de blikken", vertelt Cherry-Ann, die bij het grote publiek bekend is geworden door haar verschijning in The Real Housewives of Amsterdam. "En die zijn niet positief; golddigger. Weet je wat het is? Ik lijk jonger dan ik ben. Daardoor denkt men dat er een nóg groter verschil is."

Roland vindt het dan ook 'heel moedig' dat Cherry-Ann de stap heeft durven zetten om voor hem te kiezen. Zelf heeft hij wel eens gedatet met een vijftiger, maar volgens hem werkte dat niet. "Ik ben nog steeds heel nieuwsgierig, een groot kind, erg speels."

Het leeftijdsverschil vond Cherry-Ann in het begin van hun contact ook echt te groot. "'Weet je wat', zei hij, we gaan het gezellig hebben en als jij leeftijdsverschil ervaart, gaan we niet als geliefden, maar als vrienden verder." Sinds de coronacrisis heeft de realityster de knoop doorgehakt om bij Roland te blijven.

Gedurende de coronacrisis zaten de twee samen in quarantaine. "Wij hadden het makkelijk in een huis met zwembad, sauna en fitnessruimte. We gingen niet uit eten. Ik kreeg geen veroordelende blikken. Toen ging ik dingen afvinken, er was ruimte voor mijn eigen pure emoties. Wat voel ik bij deze man? Al snel realiseerde ik me dat wij bij elkaar horen. Sommige mensen gingen door de lockdown scheiden, wij kwamen juist bij elkaar."

Onlangs maakte Susanna Klibanksy bekend dat zij niet te zien is in een eventueel derde seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. Waarom niet? Dat vertelt ze je in de video hieronder.

RTL Boulevard
The Real Housewives of Amsterdam