Karim B. op een Spaanse politiefoto.
Volledig scherm
Karim B. op een Spaanse politiefoto. © Getty Images / Policia Nacional

Spanje laat Amsterdamse drugscrimineel Karim ‘Taxi’ B. weer vrij

Justitie in Spanje heeft de anderhalve maand geleden aangehouden drugscrimineel Karim B. (46) weer vrijgelaten. Dat meldt de NOS. In januari was de aanhouding van de Amsterdammer in dat land nog groot nieuws.

  1. Drugscrimineel Karim ‘Taxi’ B. aangehouden in Spanje, ontsnapte eerder aan liquidatie door ‘ninja's’
    Play
    met video

    Drugscrimi­neel Karim ‘Taxi’ B. aangehou­den in Spanje, ontsnapte eerder aan liquidatie door ‘ninja's’

    De Spaanse politie heeft onlangs in de Spaanse badplaats Marbella drugscrimineel Karim B. aangehouden op verdenking van het witwassen van drugsgeld. Hij heeft zich zelf bij de politie gemeld. Ook vijf andere verdachten zijn aangehouden, en er is beslag geld op vastgoed. De Amsterdamse Karim B. (46) is de oudere broer van de in 2014 met grof geweld geliquideerde Samir B.
  2. Jongetje (12) overleden nadat hij na voetbalwedstrijd onwel werd: ‘Deze pijn is niet te verzachten’
    PREMIUM

    Jongetje (12) overleden nadat hij na voetbalwed­strijd onwel werd: ‘Deze pijn is niet te verzachten’

    De teamgenoten van 12-jarige Abdul Kader lopen naast de spelers van het eerste elftal van SC Rheden het veld op. Dat speelt deze zondag tegen Colmschate ’33. Thuis. Dat had een normale wedstrijd moeten worden. Maar nu is die beladen. De club herdenkt het verlies van Abdul. Hij overleed op zaterdag 20 april plotseling na een voetbalwedstrijd. Voorzitter Michel Liet kan er nog niet over uit. ,,Het is niet te bevatten dat Abdul er niet meer is.”
    Rheden