Links: Christian Horner en Geri Haliwell - Rechts: onze F1-expert Joost Bolle die de situatie bij Red Bull analyseert
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Christian Horner en Geri Haliwell - Rechts: onze F1-expert Joost Bolle die de situatie bij Red Bull analyseert © AP / RV

Het Red Bull-schandaal, deel 1. Wat bezielde de echtgenoot van Geri Halliwell om alles op het spel te zetten bij een andere vrouw?

REEKSHij verstuurde ongepaste berichtjes en vloog te dicht bij de zon. Een portret van Christian Horner (50), een mislukte Engelse racepiloot die verblind door ambitie gokte en verloor. Wat bezielde de echtgenoot van Geri Halliwell om alles op het spel te zetten bij een andere vrouw? En waarom gelooft men in de paddock nu al dat hij de oorlog zal verliezen?

24 reacties

  • Lucien Mertens

    2 maanden geleden
    Dit is een georkestreerde aanval om het team te ontwrichten, het gaat te goed bij RB en dat geeft véél nijd, met daar bovenop de sensatiezucht van de media.
  • Hans Bolsens

    2 maanden geleden
    Stel eens de vraag: wie heeft het meeste baat dat het rommelt bij RB. Dit team is zo sterk, combinatie wagen-max-RB team. De concurrentie is hier tegen hopeloos. Er loert een Boze Wolff in het bos.
  • michel mans

    2 maanden geleden
    wie zegt dat dit allemaal waar is? De advocaten van het team heeft hem vrijgesproken. Dat vader Verstappen daar op doorgaat is heel raar. Hij vergeet dat het team de werkgever van zijn zoon is. En, we mogen ook niet vergeten dat de vader met de medewerkster ook proberen aan te pappen heeft. Echt toevallig hé? En Het team Red Bull is niet het team Verstappen.
  • Dino Martino

    2 maanden geleden
    Veel roddels en achterklap in dit artikel, maar weinig concreets en tastbaars. Opgezet door Netflix voor de kijkcijfers?
  • Jo Nijs

    2 maanden geleden
    Hoe komt die Jos dan aan die berichtjes ? Heeft die ook zitten smoezen in de GSM van die mevrouw dan ?? Volgens mij is er maar 1 mol en dat is die mevrouw zelf. Hoe geraak je anders aan die berichten ? OF iemand die de rechtzaak bij Red Bull zelf heeft meegemaakt (en screenshots gemaakt kan hebben van het dossier).