Entertainment

Duncan Laurence wil Songfestival presenteren: ‘Ik meld me aan’

Duncan Laurence hoopt dat Joost Klein het Eurovisiesongfestival wint, hij ziet dat dan ook als een goed moment om zelf te gaan presenteren.

Duncan Laurence wil Songfestival presenteren: ‘Ik meld me aan’

Duncan Laurence, de zanger die in 2019 het Eurovisiesongfestival won, denkt dat nu alles voor hem komt aanwaaien en vind dan ook dat de rol als presentator echt voor hem is weg gelegd, mocht Joost Klein het songfestival naar Nederland halen. “Ik meld me hierbij aan”, zei de oud-winnaar maandag enthousiast tegen het ANP op de rode loper van het Edison-gala.

“Ik zou dat te gek vinden. Ik bedoel: als we dan dat Engels van mij een keer goed kunnen gebruiken, Nederlandse media, dan is het wel bij het songfestival!”, zei Duncan als reactie op berichten van entertainmentmedia waarin stond dat hij alleen nog maar Engels zou willen spreken. “En ik kan ook een woordje Frans, dus ik meld me aan.” Duncan denkt dus dat het op deze manier werkt, een woordje Frans spreken en gelijk het Songfestival kunnen presenteren!

Burn-out

Het is wel knap dat de zanger die zegt een burn-out te hebben wel het songfestival zou kunnen presenteren, maar een nieuw album uitbrengen was net wat te veel gevraagd. Inmiddels heeft hij zijn album wel uitgebracht, met moeite. Misschien betekent dit toch nog een lichtpuntje voor Laurence, maar dat weten we natuurlijk maar nooit.

Duncan is enorm enthousiast over Joost. “Ik houd van eigenheid en authenticiteit. In welke vorm dat dan ook is, dat waardeer ik gewoon. Dat heeft Joost ook. Hij weet ook precies hoe hij met de media om moet gaan en dat gaat heel erg in zijn voordeel werken.”

De kans dat Joost Klein, met het lied ‘Europapa’ voor Nederland het Songfestival wint, lijkt de afgelopen dagen steeds groter te worden. Zijn lied gaat helemaal viraal. Het zou in ieder geval al een mooie winst zijn als Duncan het Eurovisiesongfestival niet gaat presenteren.

14 reacties

Leeko van Zanten

Deze kerel heeft geen Burn-out maar een verslaving. Burn-out is tegenwoordig het te benoemen smoesje als je even vanonder de radar bent (afkickkliniek).

Uitgewoonde anjer O

King for a Day… Fool for a Lifetime.

Scooby Doo

Niet doen, daar komt weer een volgende rel uit. Sommige mensen als Duncan zoeken alleen aandacht en voegen niets toe.

Maaike Ouwe Stinkboter

Nog meer gebakken lucht (bruine walm) =======%%%

Niet Nicht

Hallooooooo ik ben de neef van Dennis ( >.< )

Dildo Raggemakker

Lijkt me eeeeeenig Duncan

Floris Wyers

Aangezien het wel zeker is dat Nederland gaat winnen heb ik met het organisatiecommitee afgesproken dat ik het Songfestival zal openen met een heuse sabrage!

De ruftende rechter

Duncan met zijn boutenbek , Joost met zijn boutlied .. het gaat weer een enorm boutfestijn worden .

Aainushuidflapje van Dennis

Ik sta nu al te klappen

propeller

Pel die flapjes maar af, ik hou van rauw vlees. ((@))

DuncanDikniet

Mensen alle support helpt !

Ludo Sanders

Kunnen we niet beter Ziggy Krassenberg naar voren schuiven als presentator? Hij/zij/het/die/hen is net even wat inclusiever voor het hele wokegebeuren.

Spekpeter

Gordon moet het gaan doen … hij is de songfestivalvirtuoos!

Flappie

Ach hou op hoor, met zijn debiele aangeleerde accent. Het lijkt Barry Stevens wel inmiddels.