Entertainment

Floris Wyers begint weer met YouTube: ‘FundaFun met Leslie’

floris wyers

Na ruim 10 maanden geen FundaFun-afleveringen op YouTube, keert Floris Wyers nu terug met het 'succesvolle' programma. Eens zien na hoeveel afleveringen hij het dit keer opgeeft.

Ruzie op Instagram

Als Floris Wyers onder invloed is van bepaalde middelen, schroomt hij ruzie maken op social media zeker niet. Zo reageerde hij op de aankondiging van een nieuw seizoen van Massa is Kassa van Peter Gillis. ‘Nog meer uitzendingen? Ben er nu wel klaar mee heel eerlijk, Bolle’, reageerde hij.

Ook de volgertjes van Petertje moesten eraan geloven. ‘Jaloers, Peter heeft heel wat meer volgers dan jij. Dus jouw mening is erg oninteressant voor het merendeel van Nederland’, reageerde een fan van Gillis. Aangezien Florisje op oorlogspad was, kwam hij direct met een reactie. ‘Volgens mij bent u gestoord. Klopt dat? Vijf hondjes die allemaal een naam hebben beginnend met een ‘C’. Alleen ontbreekt de ‘C’ van het Colombiaanse poeder nog, maar dat komt van het weekend wel. Woef woef’, reageerde Floris.

Floris Wyers begint weer met YouTube: ‘FundaFun met Leslie’

Ruim een maand geleden werd Floris nog onverzorgd gespot in Amsterdam. Blijkbaar is hij uit zijn dalletje gekropen en ziet hij weer licht aan het einde van de tunnel of is zijn poen op? Zijn laatste video op Pure Luxe dateert van 3 mei 2023, hij is er dus bijna één volledig jaar tussenuit gegaan zonder enige uitleg aan zijn volgertjes. In ieder geval gaat hij nu weer beginnen met FundaFun, dit gaat hij doen met zijn kontkameraad Leslie.

Op social media deelt hij zijn ‘comeback’ op YouTube. ‘Lieve mensen, het heeft even geduurd, maar vanaf aanstaande woensdag 6 maart om 16:30 weer een nieuwe aflevering van FundaFun. Met uiteraard onze andere amice, Leslie de Ruiter. Ciao, ciao, jullie amice, Floris.’ Waar iedereen dacht eindelijk af te zijn van Floris, komt hij toch steeds weer terug…

17 reacties

HAIRYDADDYTOPFUN

Buikje tegen buikje Floris wat ben jij een heerlijk schuimpje.

Leslie de R.

FoendaFun zou de televizier ring moeten winnen!!!

Kastheumeu D Schouten

Ik doe graag mee aan de sandwich met de fundafun nichten

Jan R.

Blij dat je weer terug bent Floris.

Scooby Doo

Floris een over het paard getild mannetje. Beetje duur praten uit zijn muil. Pochen met goederen die niet van hem zijn, maar in bruikleen. En vervolgens elke nacht stiekem slapen onder een bruggetje. En af en toe in een ranzige joggingbroek hangend op half zeven een rondje waggelen. Wat mensen zichzelf wel niet aandoen om in de belangstelling te staan. Walgelijk.

K L M

Benieuwd of deze van nep Emsterdem Zuid, 1 of 2 stoelen nodig heeft in het vliegtuig. Wat een reedt heeft deze man. Met een beetje pech zakt het hele vliegtuig in.

jeroen

voor 100.000 zit je in dubai sports city

Jan R.

Trek je er niets van aan Floris. Het merendeel met negatief commentaar hier zijn allemaal uitkeringstrekkers, die van onze centen een laptop en internetaansluiting hebben.

J. Roos

>SCOOOOOP<
Floris is heeft een schrale ster,.

Okkie en Theo

Niemand zit te wachten op een saaie rondleiding tussen 4 muren .
Mijn compagnon pakken het daarom anders aan, wij bezoeken huizen zonder dat de eigenaren er van op de hoogte zijn en blijven net zo lang tot ze ons in de smiezen hebben en zetten het dan op een lopen.
We noemen deze kaskraker FundaRun

Jay

En dan nu mensen ; de comments!! Hoogtepunt van Floris zijn carriere.

Natnek

Ik heb een idee voor een programma. Stop floris vol met drank en drugs, zeg dat een bepaalde bn-er (iedere week een andere) iets negatiefs over hem heeft gezegd. Bijvoorbeeld iets over zijn moeder of dat hij nouveau riche is. En laat hem los gaan op sociale media.
Of rijdt hem naar het huis van de desbetreffende bn-er, geef amice Floor een paar bakstenen en laat het feest beginnen.

Peter R de Vriesruimte van DELA

Flo, je doet me een beetje denken aan een wat groot uitgevallen gerontische vis, die spoedig tussen de ijsblokjes van Gordons viskraam eindigt op Albert Cuyp

De moeder van

Wat sta je leuk op de foto jongen ! Wanneer kom je weer eens eten ?

Floris Wyers

Hou allemaal jullie gore bek man! ga lekker genieten van je minimum loontje ik ga even papa bellen voor wat geld laters!

The Bradge

Floris and Leslie sitting in a tree…

nichtje van floris

ik was benieuwd wanneer tootje te gast kwam maar de censuur in de commands van ome floor zijn strenger dan die in noord korea.