Entertainment

Vader Thijs Römer gunt zoon tweede kans: ‘Zal zijn leven oppakken’

De vader van die smerige Thijs Römer ziet zijn zoon graag een tweede kans krijgen. Een persoon als Thijs moet ver van de Nederlandse televisie blijven en nooit meer terugkomen.

Vader Thijs Römer gunt zoon tweede kans: ‘Zal zijn leven oppakken’

Ondanks de smerige praktijken van zoon Thijs Römer, blijft Peter Römer zijn mislukte zoon steunen. Hij hoopt dat Thijs na het uitzitten van zijn straf weer terug kan keren op het grote scherm. “Iedereen verdient een tweede kans”, benadrukt hij. Thijs is veroordeeld voor het online misbruiken van minderjarige meisjes en moet daarom een maand de gevangenis in. Na het uitzitten van zijn straf hoopt hij zijn acteercarrière te kunnen hervatten. Laten we hopen dat heel Nederland deze droeftoeter niet vergeeft. “Thijs werkt eraan om op een gegeven moment weer verder te kunnen. Maar hij ziet de toekomst niet al te rooskleurig in,” vertelt zijn vader aan Story. “Het is een zoektocht… Maar ik geloof in Thijs, en uiteindelijk zal hij zijn leven weer oppakken.”

Contact met vader

Peter is van mening dat zijn zoon een tweede kans verdient. “Op een gegeven moment moet zo’n zaak worden afgesloten”, benadrukt hij. “We hopen dat Thijs daarna de kans krijgt om door te gaan. Hij is een getalenteerde man, dus hij zal uiteindelijk zijn weg wel weer vinden. Iedereen verdient een tweede kans.” Ondertussen heeft hij nog altijd goed contact met zijn zoon. “Het contact met Thijs is goed. Hij blijft toch je kind”, zegt Peter. “Er is geen handleiding voor hoe je als vader hiermee om moet gaan. Je moet gewoon elke dag opstaan, doorgaan en hopen dat het op een gegeven moment voorbij is en dat alles afgerond kan worden. Privé heb ik een erg moeilijk jaar achter de rug. Maar alles bij elkaar gaat het redelijk goed met me.”

11 reacties

Official Peter G

Zo vader zo zoon

Spekpeter

Als het mijn kind was , zou ik hem permanent de rug toekeren …

Bob

Als sex-offender met een strafblad kan hij in Oostenrijk misschien een keldertje vinden om een klein bedrijfje te starten

Plofkip

Ik hoef die smerige pedo niet meer op tv of in films te zien. Fuck die tweede kans.

Official Peter G

Bob daar voor hoeft hij niet naar Oostenrijk in belgie kan dat ook gewoon

Behaarde Arie *

Zulk soort figuren verdienen geen tweede kans!
Een dikke keutelstamper in zijn anjer verdiend hij!
8===¢ *

sex-catalogus

Hij verdient een tweede kans als naaimachine, bij mij te bestellen, nu met 50 % korting.

Redondo

Pedo blijft een pedo

Peter R.

Tjah die pa moet wel. Geen acteer klusjes is geen floes en dan zit Thijs binnen niet al te lange tijd thuis bij pa. Die wil vast niet dat Thijs les gaat geven aan zijn kleinkinderen.

1020851

Thijs wanneer zien we je in de douche ruimte gaan we het zelfde doen wat je met die kinderen heb gedaan alleen doen we dat in je a n u s

Natnek

Gefeliciteerd, u heeft een p€d0 op de wereld gezet.