Entertainment

René van der Gijp onthult: ‘Ik kreeg de kans om een paaldansclub te openen’

René van der Gijp

René van der Gijp heeft in het verleden de kans gekregen om een paaldansclub te openen. Dat biecht de man op in de podcast ‘KieftJansenEgmondGijp’, waar hij samen met Wim Kieft, Rob Jansen en Michel van Egmond wekelijks op geheel eigen wijze de wereld van het voetbal bespreekt.

René van der Gijp onthult: ‘Ik kreeg de kans om een paaldansclub te openen’

Als de mannen het hebben over zakelijke stappen, gooit René van der Gijp een balletje op. Zo vraagt hij aan Wim Kieft of hij samen met hem een paaldansclub wil openen. “Wim, zullen wij een s*ksclub openen? Die zijn niet duur op dit moment. Naar die paaldansclub ging ik iedere avond naartoe toen ik nog voor het Nederlands elftal speelde”, legt hij uit. “Een half jaar na de laatste avond dat ik daar was werd ik gebeld door de eigenaar. Hij zei: we willen ervan af en we dachten meteen aan jou. Hahaha!”

René van der Gijp: ‘Ik heb oprecht een t*ringhekel aan mensen die denken dat ze de wijsheid in pacht hebben’

Eerder deze week was René van der Gijp niet blij met de aanwezigheid van klimaatactivisten Hannah Prins en Sieger Sloot bij Vandaag Inside. Gijpie gaf aan dat hij de twee zelfs liever niet in de studio zag, waarna hij het tweetal de rug toe keerde.

“Ik vind het twee aardige mensen, maar past dit in het programma? Ik vind ze hartstikke lief, maar wat moet je ermee? Ik had net zo goed thuis kunnen blijven. Ik had een heel leuke avond gehad, lekker Netflixen, Cambuur kijken…”, aldus René van der Gijp tegen presentator Wilfred Genee. ”Ik heb er niks mee. Wat moeten wij ermee? Wij hebben een leuk programmaatje dat hartstikke goed loopt, zitten er twee van die… Hun idealen zijn prima, maar dat soort types past niet bij ons in het programma.”

Vervolgens oppert Johan Derksen dat zowel Hannah Prins als Sieger Sloot weg moeten. “Ja”, antwoordde René van der Gijp. “Ik heb oprecht een t*ringhekel aan mensen die denken dat ze de wijsheid in pacht hebben. Daar heb ik niks mee. Die twee denken dat ze de wijsheid in pacht hebben.”

8 reacties

Ad p0epgat

Keihard in je Arie René !!
8===© *

Scooby Doo

“Daar heb ik niks mee. Die twee denken dat ze de wijsheid in pacht hebben”. Tuurlijk de heren van VI hebben allen de wijsheid in pacht. Mooi niet dus, per direct vertrekken including the lady shave en elke dag een lege studio met een lege tafel uitzenden. Zijn wij van dat gewauwel ook af.

Keesie

Naar mannetje die Gijp, lacht vooral keihard om zijn eigen opmerkingen, luistert niet naar anderen en is onbeschoft als een onderwerp / gast hem niet aanstaat…stereotype van een onzekere narcist.

Official Peter G

Ik lever liever de oost europaanse dames en stop ze dan in een van onze luxe chalets

P L I E N

Nou ja.
Je kan toch zeggen wat je zou willen over Gijp maar het is onomstotelijk vast komen te staan dat hij werkelijk over álles een mening heeft.
En Johan Derksen weet alles én die heeft het ook nog is een keertje altijd bij het rechte eind.
Dus ik zou zeggen: Een en Een is Twee.
Laat Gijp en Derksen maar een balletje opgooien bij de formatiebesprekingen die dreigen te stranden in gejank van Omtzigt en wellicht kunnen zij mischien mogelijkerwijs voor de NSC in de regering plaatsnemen.
Johan Derksen for President.
En Gijp voor alle Bordeelzaken en Postorder Bruid dossiers.

Aromatische Alpenföhn *===8

Ik ben vroeger mannelijke paaldanser geweest (met pruik), maar ik werd ontslagen, omdat die paal iedere keer naar binnen floepte, en daar zaten de klanten niet op te wachten.

Maarioo Een

Gijpie speelt een typetje op Tv. Hij is in het echt 180c anders in gedrag. Ik raad iedereen aan het programma: Profiel René van der Gijp, eens te kijken. In het echt is het geen grappige opgewekte aardige gozert.

Maar een hele suffe autistische, bi polaire halve gare. Die bij elk geluidje of kopje wat scheef staat en niet herkenbaar is volgens zijn vaste patroon – corrigeert. Ook stofzuigt hij bijvoorbeeld meerdere keren per dag de auto. De kans op smetvrees is dan ook groot.

RenkumMaffioos

leuk dan had hij een social club