Entertainment

Frank Jansen reageert op ‘overlijdensbericht’ van Rogier Smit: ’Dat doet me niks’

Frank Jansen

Frank Jansen heeft gereageerd op het ‘overlijdensbericht’ van Rogier Smit. De vreemde man schreef onlangs in zijn Story op Instagram ‘The end… R.I.P. Rogier Smit’. Daaronder stond een hashtag met ‘tot ziens’.

Frank Jansen reageert op ‘overlijdensbericht’ van Rogier Smit: ’Dat doet me niks’

In de nieuwste editie van Weekend laat Frank Jansen weten dat hij helemaal geen contact meer heeft met Rogier Smit. “Ik heb Rogiers 06-nummer al langere tijd geblokkeerd. Hij heeft sinds kort een nieuw nummer, maar ook dat ga ik blokkeren. Toen ik dat bericht kreeg, dacht ik: ja, dág! Ik wil niks meer van hem horen, ik heb geen zin meer in al die onzin van ‘m.”

“Het is heel raar dat je iemand zeventien jaar lang als partner hebt gehad, maar nu zo haat”, vervolgt Frank Jansen, die eerder ook in een aflevering van RoddelPraat te gast was. “Ik kan me dat nog steeds niet voorstellen. Ik snap het zelf niet, maar kennelijk hoort dat bij het leven.”

Frank Jansen over Rogier Smit: ‘Als er op een dag wel iets met hem gebeurt, zal iedereen denken: het zal wel niet zo zijn’

Waarom Rogier Smit een overlijdensbericht op Instagram zet, weet Frank Jansen niet. “Dat is vreselijk. Ook heel onaardig, want hij zet iedereen daarmee op het verkeerde been. Als er op een dag wel iets met hem gebeurt, zal iedereen denken: het zal wel niet zo zijn. Maar het zou me niets verbazen als hij voor de dood kiest. Omdat hij natuurlijk zwaar depressief is.”

In ieder geval is Frank Jansen niet bang dat Rogier Smit zichzelf daadwerkelijk iets aan gaat doen. “Nee, dat doet me niks”, zegt hij. “Ik zal dan alleen denken: wat jammer dat hij niet heeft ingezien dat er een andere manier van leven mogelijk is. Dat zou ik dan wél hebben.”

18 reacties

strontstoel *

Mensen kunnen nu geld gaan inzetten wie de meest valse nicht is van de twee.

Gordon en Dennis Schouten

Jammer dat jij weer onze aandacht wil afpakken, valse nicht.
Niet leeeeeeuk

Bep Kattenbakpoepschep

Frank had het ook maar zo over de serial reaguurder Plien kunnen hebben . Al vermoed ik dat er op de begrafenis van Rogier wel iemand zal komen o p d a g e n

P L I E N

Dus dan krijg je zoiets van
“Mijn obsessie wordt jouw probleem”
Gaat het eerste bericht in de morgen over de dooie schoonbroer van Fred van Leer en daarna gaat het over de dooie broer van isa hoes die we verder alleen kennen van het overlijden van haar broer en dan is daar het bericht dat gaat over een nieuwe dooie die tevens net zo wereldvreemd en verslaafd is als Gordon.
Lekker dan.
De blaadjes komen aan de bomen,
de zon schijnt door de ramen,
vandaag heb je alle kansen om de lente te vieren.
Maar in plaats daarvan selecteer van ALLE leuke artikeltjes uitgerekend het overlijdensbericht van die kale neet.
Leuk geprobeerd.
Ik neem nog een Baveriaantje uit de koelkast en proost op het leven.

Scooby Doo

Eind goed al goed RI.I.P. oh nee, deze twee dwazen zijn te zien in herhalingen op televisie van jaren geleden. Het gemaakte spat van het beeldscherm af inclusief de toupetjes en de jute zakken (pakken) die zij dragen. Vreselijk!

Henkie

Hetzelfde gedrag als Schouten. Luid van de daken schreeuwen het niet meer te zien zitten. Zielige mensen.

Oempaloempia

Was er niks te melden over Gavin Rozario?
Die zat Gordon te jennen las ik in de story.
En wat deed Dré vandaag?

Rogier

Leeeeeuk!

A .Depressiva

Ik zeg Rogier Smit begraven en cremeren geen enkel risico met dat doorgesnoven aandacht orgel ex Frank heeft groot gelijk

youtuber

clickbait

RoddelPraatFanSindsDag1

Dennis de trendsetter. Wie haalt de kerst Dennis of Rogier. Ik zet 2 euro op Dennis

ColadrinkerAlmelo

Mischien is hij ook met een boek bezig.

R.Smit

Hey Dennis, als we nou elkaars krukje wegtrappen hebbben we boven alle tijd om elkaar lekker te ontdekken

Mitchell Johnson

Lachen hoe Frank daar zo lakoniek op reageert. Zou de uitgeverij van het boek van Dennis ook een boek/biografie willen schrijven van het leven van rogier smith. “Op weg naar het einde met drank en drugs”

De

Robin

Walgelijk die Frank.. die narcist pretendeert een heer te zijn maar is dus low-class en dat kan ook niet anders voor iemand die langs de spoorlijn van Rotterdam CS geboren maar doet alsof hij een heer van stand is… omhooggevallen aandachtsjunk

Gordom

Sneue relnicht/ aandachtsjunk van bijna 80 met zijn fout geverfde haar. Ik heb ook een hekel aan mijn ex maar het zou mijn eer te na zijn dat op sociale media te uiten. How low can you get ???

Boef

Ploert zegt: Blokkeer de stomme langdradige reacties van Plien, stom element!

Sindy Wolterink

Ik schrok wel van het bericht het is tijd om hulp te zoeken als je depressief bent of komt het door drug gebruik ? Toch is het in en in triest Sterkte Rogier