4 toffe gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 9)

4 toffe gadgets van morgen die je nu kan bestellen (week 9)

Laura Jenny

door Laura Jenny

In dit artikel bespreken we 4 handige gadgets van morgen die je nu kunt bestellen. Deze gadgets maken je leven gemakkelijker, leuker en productiever. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om te communiceren, te leren of te ontspannen: in dit artikel vind je de perfecte gadget voor jou. Lees snel verder en ontdek de toekomst!

4 coolste gadgets

Niet iedereen is al vertrouwd met het principe van crowdfunding, en dat is ook normaal. Het is nog steeds een relatief nieuw concept, maar wel een dat creatieve mensen kan helpen om het verschil te maken. Je steunt namelijk eerst een leuk idee voor een product en vervolgens kan jij de voortgang volgen tot het pakketje aan je deur komt. Dit zijn de vier coolste gadgets op crowdfundingwebsites.

1. LOOI Robot - maakt van je telefoon een robotje

Voor wie is het? 

Mensen die dol zijn op robots en/of mensen die hun telefoon altijd overal laten slingeren.

Wat is het?

LOOI is een apparaatje waarmee je je telefoon in een robot kunt veranderen. Je klikt hem op de houder en mede dankzij ChatGPT verandert je trouwe metgezel ineens in een.. andere trouwe metgezel. Deze robot kan je herkennen, kan spelletjes met je doen en ziet er ook gewoon heel erg leuk uit op bijvoorbeeld je bureau op werk. En hij reageert ook op vele handgebaren.

  • LOOI Robot - Kickstarter - 110 euro incl. verzending - augustus 2024

2. To Jo Aromatherapy Bluetooth Speaker - Een lekker ruikende Bluetooth-speaker

Voor wie is het? 

Mensen die even helemaal zen willen worden.

Wat is het?

Hij ziet er heel grappig uit, namelijk als een moderne platenspeler, maar dit kleine apparaatje speelt geen platen hoor. Wel MP4'tjes, want je kunt het wel als een Bluetooth-speaker gebruiken. Dat is echter niet de hoofdzaak: het is namelijk ook een aromatherapie-apparaat. Een bijzondere combinatie, maar als je er muziek op afspeelt waar je rustig van wordt: waarom niet? Daarnaast kan deze gadget ook nog licht geven voor wat sfeervol licht 's avonds bij je bed bijvoorbeeld. Plus, je kunt hem ook nog als draadloze oplader gebruiken: de mogelijkheden zijn eindeloos. Behalve voor wie platen wil spelen.

  • To Jo Aromatherapy Bluetooth Speaker - Kickstarter - 92 euro - augustus 2024

3. Ultrasonic kitchen knife - Een supersnijder voor in de keuken

Voor wie is het? 

Mensen die graag in de keuken staan.

Wat is het?

Je zou het niet zeggen, maar messen zijn te koop voor de meest exorbitante bedragen die je kunt bedenken. Geen wonder dus dat de makers van dit mes een vrij flinke prijs vragen. In dit mes zit een batterij die je een handje helpt bij het snijden. Het zorgt ervoor dat het mes in en uit het handvat komt en daardoor kun je makkelijker en sneller door allerlei groenten en andere zaken heen snijden.

  • Ultrasonic Kitchen Knife - Indiegogo - 273 euro incl. verzending - september 2024

4. Whale - Een niet op een kruimeldief lijkende kruimeldief

Voor wie is het? 

Mensen die vaak kruimelen of mensen die samenleven met knoeipotten en daar niet goed tegenkunnen.

Wat is het?

Wat is het, dat is een goede vraag. Het lijkt namelijk toch wel heel erg op iets anders: een item dat je in je nachtkastje bewaart. Nu kun je dit apparaat ook in je nachtkastje bewaren (vooral als je wel van ontbijt-op-bed houdt, maar niet van die kruimels waar je vervolgens op gaat liggen), maar hij is toch meer voor de woonkamer. Dit is namelijk een kruimeldief en het grappige is dat er een luxe uitziende chroom-variant is, maar ook een soort plastic grijze versie die een stuk minder mooi zijn. Wel lijkt die dan weer wat meer op een walvis, waar de naam van dit artikel ook vandaan komt. Maar goed: wat kun je ermee? Je kunt hem aanzetten waarna je van een tafel dat kruimels kunt opzuigen. Veel kleiner en handzamer dan een normale kruimeldief en daardoor pak je hem waarschijnlijk wat eerder. Wel kun je er dus ook wat minder hevig stofzuigwerk mee doen, maar daar is een kruimeldief sowieso niet voor, toch?

Denk hieraan bij crowdfunding

Houd er rekening mee dat je met crowdfunding altijd in de eerste plaats een idee ondersteunt, zonder dat er een echte garantie is dat het daadwerkelijke product aan je verwachtingen zal voldoen. Kies dus de projecten en start-ups uit waar jij ook echt in gelooft en volg de regelmatige updates over de ontwikkeling en verzending die de start-ups communiceren. Projecten steunen via crowdfunding is dus niet hetzelfde als shoppen.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Gadgets

Dit vind je misschien ook leuk