image 2024 03 03 084926

Jake Paul wint na 2 minuten door knock-out in spectaculair gevecht

Sportmrt 03 , 8:29
Afgelopen nacht heeft Jake Paul in de eerste ronde gewonnen van Ryan Bourland. De vriend van Jutta Leerdam won al 2 minuten en 40 seconde. De 27-jarige Jake Paul had geen moeite met zijn tegenstander tijdens zijn tiende professionele bokswedstrijd. Highligts van het hele gevecht staan onderaan het artikel.

Jake wint gevecht

De tegenstander van Jake Paul, acht jaar ouder dan hem, werd overrompeld in de ring. Het kwaliteitsverschil was te groot en de vriend van Jutta Leerdam kwam geen moment in de problemen. Kort voor het einde van de eerste ronde besloot de scheidsrechter tussenbeide te komen na een reeks harde stoten van Jake, waarbij duidelijk werd dat de jonge bokser niets te vrezen had van zijn tegenstander. Bekijk de knock-out hieronder.

Niet de grootste uitdaging

Jake Paul stond sowieso niet voor de grootste uitdaging van zijn carrière tegen Bourland. De 35-jarige bokser had de afgelopen vijf jaar slechts één gevecht gehad, terwijl de YouTube-ster in diezelfde periode al negen professionele bokspartijen had afgewerkt. Paul had zijn laatste gevecht in december, waar hij Andre August met een krachtige uppercut knock-out sloeg in de eerste ronde. Daarom kwam zijn overwinning op Bourland niet als een verrassing.

Reactie Jutta Leerdam

Op Instagram was te zien dat Jutta Leerdam vanaf huis naar de bokswedstrijd keek. Natuurlijk keek ze vol trots hoe haar vriend zijn tegenstander naar de grond sloeg. 'Yessss baby, my champion', schreef zij op haar Instagram Story.

Volgende stap

Wat de volgende stap voor Paul zal zijn, blijft onduidelijk. Na gevechten tegen August en Bourland lijkt een confrontatie met opnieuw een relatief onbekende professionele bokser voor de hand te liggen. Echter, in januari vorig jaar tekende de Amerikaan een contract met PFL, een van de meest bekende MMA-organisaties ter wereld, wat leek te wijzen op een mogelijke overstap naar de vechtkooi. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat hij op korte termijn de octagon betreedt.