Pix4Profs/Marcel Otterspeer
Volledig scherm
© Pix4Profs/Marcel Otterspeer

‘Wie zijn toch An en Rinus die me elk jaar een kerstkaart sturen?’

Lezers helpen lezersDankzij het aanbod van deze lezers kun je gratis een hometrainer, luifel of skibox ophalen. En Rob heeft een tip voor als je een bankpasje vindt. Verder breekt Jos zich in februari nog steeds het hoofd over wie toch elk jaar die kerstkaarten sturen. In deze rubriek helpen mensen elkaar als het maar even kan.

  1. Reacties op mogelijke steun Tata Steel: ‘Beter gebruiken voor omscholing en afvloeiingsregeling’
    24

    Reacties op mogelijke steun Tata Steel: ‘Beter gebruiken voor omscholing en afvloei­ings­re­ge­ling’

    ‘Dit is echt absurd. 2 miljard belastinggeld voor vergroenen en behoud Tata’ en ‘Van mij had Baudet een schorsing, stante pede, van een maand gekregen. Want ook niet bij Kamervoorzitter Bosma verschijnen omdat hij naar de sportschool moest?’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van zaterdag 30 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
  2. Reacties op Wilders die afziet van premierschap: ‘Het Torentje is nooit zijn ambitie geweest’
    24

    Reacties op Wilders die afziet van premier­schap: ‘Het Torentje is nooit zijn ambitie geweest’

    ‘Mensen hebben gestemd op de stoere blabla-PVV, niet op de verdunde versie die het nu is’ en ‘Over de akkers van gewassen wordt gif gespoten dat wordt verdacht van het veroorzaken van Parkinson. Dus waarom we zo moeilijk doen over een beetje meer of minder PFAS, ik weet het niet’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 15 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.