Entertainment

Eloise van Oranje doet opvallende uitspraak: ‘We gaan de wereld veroveren’

Eloise van Oranje

Eloise van Oranje gaat naar eigen zeggen de wereld veroveren met haar vintagekledingwinkel ‘My Lima Lima’. Gelooft ze het zelf. De gravinfluencer geeft in gesprek met De Telegraaf aan dat de winkel, die ze samen met haar moeder prinses Laurentien runt, een doorslaand succes is.

Eloise van Oranje doet opvallende uitspraak: ‘We gaan de wereld veroveren’

“Uit onderzoek blijkt dat ruim zeventig procent van onze kleding ongedragen in de kast hangt. We willen met ons concept mensen hiervan bewust maken zonder met een opgeheven vingertje te wijzen”, aldus Laurentien, die wordt aangevuld door Eloise van Oranje. “Eén kledingstuk kan al een groot verschil maken voor een ander.”

Wat voor kleding is er allemaal te vinden in het winkeltje van Eloise van Oranje? “De kwaliteit moet in ieder geval goed zijn, of er moet een goed verhaal achter het kledingstuk zitten. Hier vind je mooie kleding tegen een gereduceerde prijs”, vertelt de dame. Volgens prinses Laurentien hangen er geen afdankertjes in de winkel. “Voor iedere portemonnee is er iets te vinden. De prijzen variëren van 29 euro tot enkele honderden euro’s.”

Eloise van Oranje: ‘Mensen reageren soms erg verbaasd als ze ons zien’

De kans bestaat zelfs dat je de o zo geweldige Eloise van Oranje kunt ontmoeten. “Mensen reageren soms erg verbaasd als ze ons zien, maar de reacties en gesprekken in de winkel zijn heel positief en mooi. We staan in de winkel wanneer we kunnen”, legt mevrouw uit, waarna ze een bedankkaart van een klant uit Friesland laat zien. 

Het doel van Eloise van Oranje en prinses Laurentien was om dit jaar 366 mensen te helpen via goede doelen. “We zitten nu al op honderdveertig na een maand”, zegt Laurentien. “Dat is boven verwachting.” Zijn er nog plannen voor uitbreiding van My Lima Lima? “We willen meer hubs door heel het land”, aldus Eloise. “En mannenkleding toevoegen én een webshop, maar eerst willen we dat de winkel staat als een huis. Daarna gaan we de wereld veroveren.”

15 reacties

Karl ove

Verkoopt ze ook kleding gedragen door reptielen?

Vieze joop

Ze is zeker niet moeders mooiste

P L I E N

Fijn.
Zodoende dus eigenlijk contextvrije
r e c l a m e voor een kringloopwinkel.
Terwijl ik veronderstelde in de waan te zijn dat gravin Eloise zich wilde gaan aansluiten
bij Extinction Rebellion.
Ofwel dat zij nog ff een half jaartje studie in New York voor de boeg heeft, waar ze naartoe vliegt in een Boeing 767 of een Airbus 320,
en dat ze daarná misschien gaat protesteren tegen opwarming van de aardkloot en ook tegen vliegmachines.

Kringloopwinkels verkopen geen Bavariaantjes
En daar zouden ze misschien iets positiefs aan moeten veranderen.

Thomas

Zin een een Bacon Cheese burger met koud bier wegspoelen.

Gino

vintagekleding of terwijl, 2de handskleding is sme.rig ! Plus de verzend kosten zijn vaak al duu.rder als dat je iets nieuws koopt ,ga gewoon lekker naar de primark of de New yorker als je niet veel te besteden hebt. Vi.eze afgedragen zo.oi !

KoeKoek

Maxima Kledingbank sinds 2012, met 7 vestigingen in de provincie Groningen.
Is een particulier initiatief,
zonder religieuze of politieke doelstelling.
Er zijn geen betaalde krachten;
​alle werkzaamheden worden gedaan door vrijwilligers.
Het is een modezaak met paskamers, zonder kassa, waar inwoners van de provincie Groningen met een laag inkomen gratis kunnen winkelen.
De oprichter Henk Slachter heeft onlangs bij zijn afscheid een lintje gekregen.
Naar mijn weten geen oranje-lid.

Angela

Vies man,loopt je met afgedragen kleding waar iemand in heeft zitten ruften ! Bij de Primark bvb .betaal je bijna niks voor kleding ,durf te wedden dat hun nog goedkoper zijn ook en het is nieuw,dus niet armoedig.

Arie de bruin *

Ik wil nog wel een paar oude onderbroeken doneren , wel zelf even uitwassen !

Dondo

Meisje ik weet niet wie jou dat heeft wijsgemaakt …je praat als een zwakzinnige en hier in het zuiden zou niemand jou herkennen …jij overschst jezelf iets te veel

Ad p0epgat

Te lelijk om de h0er te spelen !

Freek de dierenvriend

ja gek he die vleermuis met die rare open wipneus die zit bijna overal die hoefijzervleermuis

Al Pacino

Beste Gino, de meeste vintage slipjes kopen mannen om aan de Vagino te ruiken van een onbekende dame. zeg maar de geur van een vrouw.

Natnek

“I’m a little piggy, here’s my snout. Oink, oink, oink, oink, oink, oink, oink”.
-Eloïse.

Scooby Doo

Blijkbaar kan een lid van de koninklijke familie geen research doen en/of rekenen. Meteen hun jaarlijkse toelage met 70% verlagen.

Uit onderzoek blijkt dat de Nederlander gemiddeld vijftig van de in totaal 173 kledingstukken niet draagt. Daarnaast gooien we jaarlijks ook nog eens veertig items per persoon weg. Die 173 kledingstukken zijn dus blijkbaar overbodig, maar toch kopen we nog steeds 46 nieuwe kleren per jaar.

Rood

Het is altijd een ‘een doorslaand succes’. Want als het geen succes is of dreigt te worden. Dan stoppen ze er geld bij. Ons geld wel te verstaan. Ophoepelen met deze nep oranjes.