Entertainment

Maan de Steenwinkel doet interessant: ‘Hebben jullie me gemist?’

Maan de Steenwinkel

Maan de Steenwinkel heeft na lange tijd (helaas) weer van zich laten horen. Via Instagram reageerde het matige zangeresje op de geruchten die de afgelopen tijd de ronde deden over haar welzijn.

Maan de Steenwinkel doet interessant: ‘Hebben jullie me gemist?’

Eerder leerde Yvonne Coldeweijer ons dat Maan de Steenwinkel zou kampen met een burn-out en dat ze om die reden heel 2024 niet zou kunnen optreden. Ook gaan er geruchten over haar vermeende drugsgebruik, al sprak haar management dat eerder al tegen. Tijdens de Qmusic Top 40-awards zou mevrouw verder ‘in slecht licht’ gefotografeerd zijn, waardoor de volgers van de zangeres zich zorgen begonnen te maken. 

Toch hoeven haar fans zich geen zorgen te maken, zo laat Maan de Steenwinkel weten on the gram. ‘Hebben jullie me gemist?’, schrijft ze in grote letters. ‘Ik heb de afgelopen tijd de vrijheid genomen om te zoeken en vinden wat ik wil gaan maken, mezelf herontdekken en af te tasten waar acht jaar muziek me heeft gebracht. Ik heb gevonden wat ik zocht. Een new era, nieuwe muziek. Om komend jaar hieraan te werken ga ik geen festival shows spelen deze zomer. Ik zie jullie daarna weer. Stay tuned.’

Mevrouw had nog meer te melden: ‘P.S. Het gaat beter dan ooit met mij. Laat je door niks of niemand iets anders wijsmaken’.

Tim Hofman reageert op bericht van Maan de Steenwinkel: ‘Nice’

Natuurlijk kon Tim Hofman het niet laten om een reactie achter te laten: ‘nice’, aldus de deuger. Glennis Grace liet eveneens van zich horen: ‘baby girl is growing up’. Ook ene Manon Knuf liet een reactie achter onder het bericht van Maan de Steenwinkel. ‘Je hebt ook niet stil gezeten de afgelopen acht jaar’, schrijft ze. ‘En ik snap echt goed dat je gewoon een pauze knop nodig hebt om op te laden en je hebt een heldige ke(a)rel snapje omdat je boy Karel heet.’

View post on Instagram
 

13 reacties

Ik ben Plien

Oh nee toch niet

Peter G

Zeker heb ik jou gemist Maantje. Kom gauw maar weer eens langs. X Peter G

Scooby Doo

Maan Snuifje is de weg kwijt. Toch een D artiestje.

Marco Borsato

Ik heb je wel gemist, Mathijs en de rest ook!

Henny Huisman

Ik heb maan ook gedaan..

nepfix

Dat wordt over een paar jaar de zoveelste docu over een b-artiest met een drugsprobleem onthulling.

Ron brandstede

Ik heb maan ook gedaan 3x

Emiel ratelband

Ook ik heb dat kreng gedaan niets bezonder aan .ze heeft veel over voor een carrière

FloortjeWyers

Ik heb op een blauwe MAANdag ook nog weleens (onder invloed) op het podium gestaan. Hele carrière naar de maan.

Marco B

Ik heb je zeker gemist Maan. Ik geef binnenkort een bbq, dus je bent van harte welkom.

Natnek

Wat een vleesberg waar haar tanden hadden moeten zijn. Bah!
Daar zit nog het zaad tussen van Jan en Alleman.

Backstage medewerker

Topmerken

Steenoven

Ik snap wel dat Maantje even aan het ‘herondekken’ was. Die lag natuurlijk giga te snuiven. En daarna ging de steenoven aan en werden de Marco Borsato’s van deze wereld afgewerkt.